search
Let op: Videoland abonnementen worden duurder in 2022
Series / Nieuws

Let op: Videoland abonnementen worden duurder in 2022

De streamingdienst heeft bekend gemaakt dat haar abonnementen in het komende jaar duurder zullen worden...

Verschillende streamingdiensten hebben in een recent verleden prijsverhogingen doorgevoerd of hebben er aangekondigd voor het jaar 2022. Tot dusver bleef het nog stil rond de tarieven van Videoland, maar daar komt nu verandering in.

Het zat er natuurlijk wel een beetje aan te komen. Ook Videoland zal haar tarieven verhogen in het komende jaar 2022. De tariefverhoging laat bovendien niet lang op zich wachten. Reeds op 18 januari zullen de prijzen van de Plus- evenals Premium-abonnementen worden verhoogd met 1 euro per maand.

De prijs die wordt gehanteerd voor het Basis-abonnement blijft vooralsnog ongewijzigd. Voor abonnees die kiezen voor het Basis-abonnement geldt wel dat ze rekening moeten houden met het weergegeven worden van reclames. Deze ontbreken bij de Plus- en Premium-abonnementen.

Voor een Plus-abonnement ben je dus volgens de nieuwe prijzen 8,99 euro per maand kwijt. De prijs voor het Premium-abonnement gaat ook omhoog en kost in 2022 aldus 10,99 euro per maand.

Meer exclusieve content
Videoland heeft in een verklaring laten optekenen dat ze de prijsverhogingen door moet voeren om de mogelijkheid te hebben om meer exclusieve content aan te kunnen bieden aan haar abonnees.

Eerder werd ook door onder meer Netflix bekend gemaakt dat verschillende tarieven zouden worden verhoogd. Opvallend, ook de prijs van het basis-abonnement van deze streamingdienst blijft ongewijzigd. Het standaard abonnement wordt 1 euro per maand duurder terwijl de prijs van het Premium-abonnement stijgt met 2 euro per maand.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen