search
Teaser toont eerste beelden van vijfde seizoen 'Dynasty'
Series / Nieuws

Teaser toont eerste beelden van vijfde seizoen 'Dynasty'

De teaser geeft ons alvast een klein voorsmaakje van alles wat ons in het vijfde seizoen te wachten zal staan...

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Heel wat fans kijken uit naar het verschijnen van het vijfde seizoen van de serie Dynasty. Een gelanceerde teaser geeft ons nu alvast een eerste voorsmaakje!

De finale van het vierde seizoen van de populaire reeks ligt nog niet eens zo ver achter ons of daar is alweer het eerste voorsmaakje voor seizoen 5! Meteen valt op dat er in de teaser geen spoor te bekennen is van Fallon Carrington.

De grootste vraag die veel fans van de reeks zich uiteraard stellen is of [OPGEPAST SPOILER] zij terug haar opwachting zal maken in het vijfde seizoen nadat ze werd neergeschoten of niet.

Gevangenispak
Een tweede iets dat meteen opvalt is dat Alexis te zien is in een oranje gevangenispak. Dit terwijl de rest van de familie geniet van een aantal lekkere cocktails.

Voor kijkers in de Verenigde Staten is het niet lang meer wachten op de komst van het vijfde seizoen. Ze begint namelijk reeds op 20 december en zal starten met een maar liefst twee uur durende première.

Als alles volgens plan verloopt zou het vijfde seizoen van Dynasty ergens rond de zomer van volgend jaar op Netflix te zien moeten zijn. Een exacte datum werd hiervoor tot dusver nog niet bekend gemaakt.

Aanbevolen artikelen