search
Netflix lanceert trailer 'Crime Scene: The Times Square Killer'
Series / Nieuws

Netflix lanceert trailer 'Crime Scene: The Times Square Killer'

Er wordt uiteraard weer erg veel verwacht van het nieuwe seizoen van deze reeks...

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
[b]Het voorbije jaar konden we met z'n allen nog genieten van Crime Scene: The Vanishing at the Cecil Hotel. Nu komt er een vervolg onder de vorm van Crime Scene: The Times Square Killer. De eerste beelden van dat vervolg werden ondertussen door Netflix de wereld ingestuurd.

Tegenwoordig is Times Square uiteraard één van de belangrijkste (toeristische) plaatsen van New York. Het is moeilijk om ons voor te stellen dat het ooit anders is geweest. Toch is dat wel degelijk het geval. In het bijzonder tijdens de jaren '70 was het dan ook een locatie waar je, je liever niet bevond. Dit niet in het minst omdat het in deze periode was dat de Times Square Killer actief was.

Brandmelding
Het begon in eerste instantie met een brandmelding in een hotel. Toen de brandweermannen arriveerden werd al snel duidelijk dat het niet ging om een gewone brand. De geur van een brandend lichaam was namelijk onmiskenbaar aanwezig.

Nog nooit eerder werd er verslag gedaan van een dergelijke gruwelijke moord als deze gepleegd door de Times Square Killer. De trailer die Netflix heeft gelanceerd zet je dan ook meer dan eens op het puntje van je stoel.

Wie Crime Scene: The Times Square Killer wil bekijken hoeft niet lang meer te wachten. Ze verschijnt namelijk al op 29 december!

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen