Topdrukte op Netflix met 17 (!) nieuwe series

Topdrukte op Netflix met 17 (!) nieuwe series

Netflix voegde al deze series nieuw toe aan zijn aanbod en dat is echt veel!

Jim Pedd, 17 december 2021 22:14

Elke vrijdag zetten we alle nieuwe series die je kan streamen op Netflix voor je op een rij. Afgelopen week was het weer behoorlijk druk op de streamingdienst, dus laten we er meteen in duiken.

The Flash (S08E05): Barry en Iris worstelen met de vraag of ze hun eindeloze strijd met Reverse Flash wel of niet voorgoed moeten beëindigen. Dat zal gevolgen hebben.

Riverdale (S06E05): Er heerst verwarring in de stad als Jughead een verontrustende theorie ontdekt en bekende gezichten terugkeren. Ondertussen begint er een moordonderzoek.

Blue Period (9 afleveringen): De populaire middelbarescholier Yatora Yaguchi verveelt zich. Als ze op een inspirerend schilderij stuit, duikt ze in de prachtige, maar meedogenloze wereld van de kunst.

The Future Diary (3 afleveringen): In deze realityserie leren volslagen vreemden elkaar kennen en krijgen ze een dagboek met het script van hun eigen liefdesverhaal. Kan dit tot echte romantiek leiden?

The Witcher (seizoen 2): Geralt van Rivia, een gemuteerde monsterjager die je kunt inhuren, is op weg naar zijn bestemming in een onstuimige wereld waarin mensen vaak slechter zijn dan monsters.

The Future Diary: In deze realityserie leren volslagen vreemden elkaar kennen en krijgen ze een dagboek met het script van hun eigen liefdesverhaal. Kan dit tot echte romantiek leiden?

Selling Tampa: De makelaars van Allure Realty, waar alleen vrouwen werken en dat eigendom van zwarten is, combineren werk met plezier en maken de dienst uit aan de luxe kade van Tampa.

Elite Short Stories: Phillipe Caye Felipe: Net wanneer Cayetana met hulp van haar nieuwe vriend Felipe over haar ex heen probeert te komen, verschijnt de prins opnieuw in haar leven.

The Hungry and the Hairy: Rain en Ro Hong-chul maken met hun motor de roadtrip van hun dromen en ontspannen volop terwijl ze heerlijk eten en prachtige locaties in Korea ontdekken.

Inspector Koo: Een ex-agent gaat opnieuw aan het werk als verzekeringsrechercheur. Ze gaat op zoek naar aanwijzingen op plaatsen delict die in scène zijn gezet door een seriemoordenaar.

Russell Howard: Lubricant (1 seizoen): In deze tweedelige special keert comedian Russell Howard na uitstel opgetogen terug naar het podium en biedt hij een blik op zijn leven tijdens een onverwachte lockdown.

Japan Sinks: People of Hope (1 seizoen): In 2023 dreigt in de Kanto-regio de zeespiegel op catastrofale wijze te stijgen en zitten de bureaucraten en journalisten klem tussen corruptie, paniek en de waarheid.

Bonus Familjen (4 seizoenen): In deze Zweedse dramedy navigeert een nieuw stel met hun exen en kinderen langs de emotionele uitdagingen en ingewikkelde logistiek van het leven als samengesteld gezin.

22 Juli (1 seizoen): In deze serie worden de terreuraanslagen van 2011 in Noorwegen belicht vanuit het perspectief van journalisten, politieagenten, medische professionals en burgers.

Aggretsuko (4 seizoenen): De rode panda Retsuko is gefrustreerd door haar ondankbare kantoorbaan en probeert haar dagelijkse problemen te vergeten door deathmetalkaraoke te zingen na haar werk.

Archer (7 seizoenen): De zachte, stijlvolle spion Archer mag dan wel de vette gadgets hebben, maar hij heeft nog steeds problemen tijdens het contact met zijn baas, die ook zijn moeder is.

Lees meer over: Netflix, weekoverzicht

Populair nieuws