search
'Why Women Kill' krijgt een derde seizoen
Series / Nieuws

'Why Women Kill' krijgt een derde seizoen

De reeks blijft ongelofelijk populair en dus kon een extra vervolg niet uitblijven...

Fans van de serie Why Women Kill hoeven nog geen afscheid te nemen van hun favoriete serie. Paramount+ heeft namelijk bekend gemaakt dat ze met zekerheid nog een derde seizoen krijgt.

De reeks Why Women Kill is een exclusieve serie van Paramount+. In Nederland is ze echter eveneens te bekijken bij Videoland.

Why Women Kill vertelt het verhaal van de toch wel best ingewikkelde levens van de hoofdpersonages. In de bekendmaking van het derde seizoen stond het volgende te lezen:

"We zijn bijzonder tevreden dat het publiek voor de reeks blijft groeien. Het tweede seizoen van de serie staat dan ook trots in de top 10 van series van Paramount+.", aldus president van Paramount+ Original Scripted Series Nicole Clemens.

Prachtige cast
De cast die is verbonden aan deze serie is er eentje om duimen en vingers van af te likken. Ze bestaat dan ook uit namen zoals Allison Tolman, Lana Parrilla evenals BK Cannon, Matthew Daddario, Veronica Falcon en Jordane Christie. Uiteraard is er ook nog Nick Frost.

Wil je graag in Nederland deze serie bekijken? Dat is zoals eerder reeds aangegeven mogelijk op Videoland. Daar zijn de eerste twee seizoenen van de reeks terug te vinden. Het eerste seizoen is ook te bekijken bij KPN.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen