search
Weer druk met veel nieuwe series op Disney+
Series / Featured

Weer druk met veel nieuwe series op Disney+

Disney+ voegde weer meerdere nieuwe series aan zijn aanbod toe.

Elke zaterdag zetten we het nieuwe aanbod van Disney+ aan series voor je op een rij. Dat blijkt weer een hele rits nieuwe series en met name nieuwe afleveringen van series te beslaan. We duiken erin!

Hawkeye (S01E05): Een ruzie laat hun samenwerking bijna ontsporen, maar Kate doet een ontdekking die alles verandert.

American Horror Story (S10E09): Een onverwachte gast arriveert bij het Witte Huis en onthult de details van een vreselijk plan.

Dopesick (S01E07): Richard Sackler en Purdue proberen te verhinderen dat hun geneesmiddel verboden wordt.

The Big Leap (S01E03): Monica confronteert haar verleden.

What We Do in the Shadows (S03E08): Nandor wordt overgehaald om het vampier zijn af te wijzen en een gezondere levensstijl te volgen.

Disney Insider (aflevering 13 en 14): Leer meer van hoe het achter de schermen bij Disney gaat!

Professor T (seizoen 1): Jasper Tempest geeft criminologie aan de universiteit van Cambridge. Hij helpt de politie met de moeilijkste zaken, ondanks zijn obsessie met structuur en orde.

M - A City Hunts a Murderer (1 seizoen): Eigenzinnige remake van de klassieker M - Einde Stadt sucht einen Mörder uit 1931 overgeplaatst naar 2018. Een moeder stuurt haar dochter spelen. Ze verdwijnt. Een kindermoordenaar loopt los. De politie is einde raad en de pers verhit de gemoederen.

Hierro (1 seizoen): De ervaren rechter Candela Montes wordt overgeplaatst naar El Hierro, het kleinste en meest afgelegen Canarische Eiland. Meteen gaat het mis als een jonge eilandbewoner uit de zee wordt gevist.

Dollhouse (seizoen 1 en 2): Een drama over een vrouw die lid is van een illegale organisatie. Haar geheugen wordt gewist en ze moet opdrachten uitvoeren voor rijke klanten.

DAVE (seizoen 1): De neurotische man Dave heeft zichzelf ervan overtuigd dat hij een van de beste rappers ooit zal worden. Met zijn beste vrienden zou hij dat zomaar eens moeten kunnen realiseren.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen