'The Wheel of Time' lost nu al groot mysterie op!

'The Wheel of Time' lost nu al groot mysterie op!

The Wheel of Time van Amazon Prime Video onthult wie de Dragon Reborn is.

Jim Pedd, 18 december 2021 16:26

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

The Wheel of Time heeft in aflevering 7 al een van de grootste vragen beantwoord, en een personage op een pad gestuurd waar het nooit meer van af kan.

Na weken aan teases en hints naar een heel nieuwe richting, onthulde The Wheel of Time in zijn nieuwe aflevering dat Rand al'Thor (Josha Stradowski) de Dragon Reborn is. Niet alleen moet Rand de wereld redden of zal hij hem vernietigen; zijn lot is ook om langzaamaan door te draaien omdat hij een mannelijke Channeler is.

The Wheel of Time-antwoord
De serie The Wheel of Time had tot nu toe steeds gehint op andere manieren om door te gaan met de mythologie. Er werd op gehint dat ook een vrouw de Dragon Reborn kon zijn, of dat er meer mensen konden zijn die 'm zouden zijn.

In een interview met Comic Book ging Stradowski in op de onthulling. De site vroeg of zijn personage al wist wie de Dragon was:

"Dat is een goede vraag. Geen makkelijk ding om mee om te gaan, geen makkelijke waarheid. Ik denk dat het een tijdje duurde voor Rand. Maar het belangrijkste moment was dat hij magie gebruikte om Egwene te beschermen. En dat Moiraine zei dat degene die naar het Oog van de Wereld zou gaan en niet de Dragon Reborn was, dood zou gaan. Dat dwong hem heel erg om de waarheid onder ogen te komen. En hij had die koortsdroom van Tam, betekenend dat zijn vader niet zijn echte vader was. Dat droeg hij tijdens die hele reis al met zich mee."

The Wheel of Time zie je op Prime Video.
Lees meer over: The Wheel of Time, Amazon, Prime Video, Dragon Reborn

Populair nieuws