search
Deze 3 series scoren gestoord goed op Netflix deze week
Series / Featured

Deze 3 series scoren gestoord goed op Netflix deze week

Netflix heeft een erg lekker weekje achter de rug als we 't zo zien.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Elke zondag kijken we welke series allemaal het meest bekeken werden op Netflix. Ietwat ongebruikelijk is dat we nu al een nieuwe nummer één hebben, terwijl die vrijdag pas gelanceerd werd.

Dat is natuurlijk de serie The Witcher, dat twee jaar na dato eindelijk met z'n tweede seizoen kwam. Normaliter zie je hoe een nieuwe serie op Netflix op vrijdag gelanceerd wordt, en pas de week erna bovenaan staat. Dat is nu dus wel anders. La Casa de Papel, dat zijn laatste vijf afleveringen enkele weken online klapte, staat nog op plek 2 en de derde stek is voor Undercover, dat elke week een nieuwe krijgt en nog niet bovenaan het lijstje heeft gestaan.

De top drie
Laten we 's kijken naar de top drie!

1. The Witcher (seizoen 2): We zien hoe Geralt of Rivia het meisje Ciri meeneemt naar zijn jeugdthuis, Kaer Morhen. En hoe Yennefer op zoek gaat naar manieren om haar krachten terug te krijgen.

2. La Casa de Papel (seizoen 5b): Deze serie is nu voorbij, met de laatste vijf afleveringen op Netflix. Seizoen 5b rondt het verhaal af van de grootste overval die de crew tot nu toe pleegde.

3. Undercover (seizoen 3): Ferry staat weer helemaal onder de aandacht in dit derde seizoen, dat wekelijks een nieuwe aflevering krijgt.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen