search
'Outlander' seizoen 6 gaat behoorlijk ver met geweld
Series / Nieuws

'Outlander' seizoen 6 gaat behoorlijk ver met geweld

Outlander laat zien hoe Claire zich op haar kwetsbaarst bevindt in seizoen 6.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Outlander-actrice Caitriona Balfe laat weten dat haar personage Claire op haar meest kwetsbaarst is in het zesde seizoen.

Balfe speelt Claire in de historische dramaserie die gebaseerd is op de gelijknamige boekenreeks van Diana Gabaldon. De verfilming ging in 2014 van start en draait om Balfe's zuster uit de Tweede Wereldoorlog die terecht komt in het jaar 1743. Daar wordt ze verliefd op de Highlander Jamie Fraser, die snel daarna betrokken raakt bij de opstand van de Jacobijnen.

Outlander seizoen 6
Recent werd bekend gemaakt dat Outlander seizoen 6 van start gaat op 6 maart 2022 op alle platformen van Starz. De dramaserie gaat snel verder vanaf het einde van het vijfde seizoen, dus dat belooft wat.

Tijdens een interview met Elle ging actrice Balfe in op wat we mogen verwachten:

"De gebeurtenissen aan het einde van seizoen 5 hebben Claire enorm gedestabiliseerd op een manier die we nooit eerder gezien hebben. Ik denk dat Claire altijd het vermogen had om dingen te compartimentaliseren en verder te gaan, met die instelling uit de jaren '40. Ze doet iets in een klein doosje en parkeert het, om verder te gaan met haar leven."

Alleen kan dat dus niet in het nieuwe seizoen. "Ze moet een nieuwe manier vinden om hiermee om te gaan. Dat betekent dat er heel wat tofs te zien zal zijn rond Claire in het nieuwe seizoen."

Outlander binge je op Netflix.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen