3 dikke aanraders (series) op Netflix die al razendsnel verschijnen

3 dikke aanraders op Netflix die snel verschijnen

Op Netflix komen binnenkort weer drie compleet nieuwe series online.

Bram de Groot, 22 december 2021 15:17

Iedere week verschijnen er wel een paar nieuwe series of seizoenen van lopende series op Netflix. Hieronder drie tips voor gloednieuwe series / seizoenen die je binnenkort op Netflix vindt.
The Silent Sea | Seizoen 1 vanaf vrijdag

Tijdens een missie van 24 uur op de maan proberen ruimteverkenners monsters terug te halen uit een verlaten onderzoeksfaciliteit die vol geclassificeerde geheimen zit. Kan de bemanning, met een overlevingskans van 10%, de missie tot een goed einde brengen? Met onder meer Bae Doona, Gong Yoo, Lee Yoon, Kim Sun-young en Lee Sung-wook.


Emily in Paris | Seizoen 2 vanaf woensdag

Marketingdirecteur Emily Cooper uit Chicago vindt haar droombaan in Parijs en begint een nieuw avontuur, waarbij ze werk, vrienden en de liefde probeert te combineren. Lily Collins is de ster in deze romatische dramakomedie.


Cobra Kai | Seizoen 4 vanaf 31 december

Tientallen jaren na het toernooi dat hun leven veranderde, ontbrandt de rivaliteit tussen Johnny en Daniel opnieuw in deze sequel op de 'Karate Kid'-films. Het zijn Ralph Macchio en William Zabka die de sterren zijn in de actie/dramaserie die sowieso ook een vijfde seizoen krijgt.


Lees meer over: Cobra Kai, Emily in Paris, The Silent Sea, Netflix

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws