search

Ons nieuws van woensdag 22 december 2021

Wat is de volgende Marvel-serie op Disney+ en wanneer is 'ie te zien?
Series / Nieuws

Wat is de volgende Marvel-serie op Disney+ en wanneer is 'ie te zien?

We vertellen wat we nu weten over de volgende MCU-serie die op Disney+ komt.

Hawkeye is vandaag voorbij. Marvel-fans zullen dus heel benieuwd zijn wat nou eigenlijk de eerstvolgende MCU-serie wordt op Disney+.

De planning van Marvel Studios is nog niet helemaal zeker, maar het gerucht gaat dat Ms. Marvel de eerstvolgende serie wordt op Disney+. Het zou ook kunnen dat andere geruchten waar juist uit blijkt dat Moon Knight de volgende is, kloppen. Wat het wordt horen we vermoedelijk redelijk snel al. Maar voor die tijd vertellen we je alvast wat we weten over de MCU-series van komend jaar.

De nieuwe series
De eerste van de series die volgend jaar te zien zal zijn, is dus vermoedelijk MS. MARVEL. In de serie verkennen we naar verluidt de helden-aanbidding van Kamala Khan, die vooral groot fan is van Captain Marvel. Als ze zelf superkrachten krijgt, zien we hoe ze probeert haar krachten een plek te geven.

Ook verwachten we een serie rond MOON KNIGHT. De titelheld van die serie is niet zo zwart/wit 'goed' als sommige andere MCU-personages en krijgt zijn krachten van de Egyptische maangod. Hij worstelt met een meervoudige persoonlijkheidsstoornis.

Dan komt SHE-HULK volgend jaar nog tot leven, een serie die zich grotendeels in de rechtbank afspeelt en draait om de toch wat opmerkelijke Jennifer Walters die superkrachten heeft en de vierde muur doorbreekt.

Tot slot verwachten we de serie SECRET INVASION ergens tegen het einde van het jaar, waarin Samuel L. Jackson te zien is als de inmiddels welbekende Nick Fury. Hij neemt het op tegen Skrulls die de wereld over proberen te nemen door de identiteit van wereldleiders te stelen.

Twee specials
Er komen volgend jaar ook twee specials uit: WEREWOLF BY NIGHT met Halloween en THE GUARDIANS OF THE GALAXY HOLIDAY SPECIAL als nieuwjaarsspecial.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Nieuwe Netflix-serie 'Nothing Special' aangekondigd
Series / Nieuws

Nieuwe Netflix-serie 'Nothing Special' aangekondigd

Laat ons hopen dat de titel geen voorsmaakje is van wat we van de serie kunnen verwachten...

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Netflix heeft een gloednieuwe serie van Russische bodem aangekondigd. Het gaat deze keer om Nothing Special, een serie waarvan we voor één keer hopen dat de titel niet representatief zal zijn voor de reeks zelf.

Het is niet voor het eerst dat Netflix ervoor kiest om een productie van Russische bodem te laten maken voor haar streamingdienst. Eerder verscheen uiteraard ook reeds de sciencefictionreeks To The Lake. Deze keer zou het echter gaan om een hartverwarmende dramareeks.

In de nieuwe serie volgen we de jonge acteur Lyokha. Hij heeft ervoor gekozen om vrijwilligerswerk te doen en probeert op die manier mensen te ondersteunen die lijden aan een handicap.

Nieuwe namen
De reeks introduceert ongetwijfeld heel wat nieuwe namen aan het grote publiek. Dit geldt niet alleen voor de cast, maar ook voor het achterliggende team. Zo is Ilya Malanin voor de eerste keer verantwoordelijk voor de regie.

De hoofdrollen in de nieuwe reeks zullen weggelegd zijn voor onder meer Yura Borisov, Paulina Pushkaruk, Daria Melnikova, Anton Sankevich en Olga Lomonosova.

Er werd tot dusver door Netflix nog niet bekend gemaakt wanneer Nothing Special precies te zien zal zijn.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Avatar: The Last Airbender'-serie van Netflix neemt opvallende wending
Series / Nieuws

'Avatar: The Last Airbender'-serie van Netflix neemt opvallende wending

Avatar: The Last Airbender heeft een mysterieus nieuw personage gecast.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Sinds Avatar: The Last Airbender in 2005 in première ging, wordt de serie door velen gezien als een van de beste animatieseries ooit gemaakt.

We volgen Aang en zijn vrienden die proberen de snode plannen van de Vuurnatie te stoppen. Die wil de wereld veroveren. Niet heel verrassend, besloot Netflix de animatieserie te vermaken tot een live-action geheel. Hoofdrolspeler Gordon Cormier is nu druk bezig op de set en hint naar een mysterieuze nieuwe casting voor de aankomende serie.

Avatar: The Last Airbender
Cormier plaatste een foto op zijn Instagram-account waarin hij hint naar een scène die hij net op had genomen. Hij schrijft erbij niet te kunnen onthullen met wie hij bezig was, omdat de casting nog niet onthuld was voor Netflix.

De serie is al jaren in de maak, en liep een grote tegenslag tegen het lijf toen bedenkers Michael Dante DiMartino en Bryan Konietzko opstapten. Vervolgens werden zij vervangen door Albert Kim, onder wie het project vaart heeft gemaakt.

Avatar: The Last Airbender is vermoedelijk eind volgend jaar op Netflix te zien.

Bekijk op instagram
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Yellowstone'-serie '1883' scoort beste debuut in jaren
Series / Nieuws

'Yellowstone'-serie '1883' scoort beste debuut in jaren

1883 is een van de meest bekeken premières in jaren, sowieso in de laatste zes jaar.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
1883, de prequel op Yellowstone, beleefde de grootste première in de Verenigde Staten voor een serie in de afgelopen zes jaar.

In de serie van Taylor Sheridan volgen we de Dutton-familie die op een reis gaat door de Great Plains, in de hoop wat als het laatste bastion van ongetemd Amerika gezien wordt te bereiken. Het is een hervertelling van de expansie naar het westen en een studie van hoe een familie uit armoede probeert te ontsnappen.

Gigantisch debuut
1883 is een spin-off van Yellowstone, dat zich op latere generaties Duttons volgt. De serie trok op televisie acht miljoen kijkers stelt Nielsen. Aangezien Yellowstone in 2018 begon met een publiek van minder dan drie miljoen kijkers, ligt er veel moois in het verschiet.

1883 breekt dus records. Deadline meldt dat het ook de meest bekeken serie première op streamingdienst Paramount+ was. En kijk je naar live lineaire kijkcijfers, dan zie je dat 1883 toch zo'n 4,9 miljoen mensen wist te boeien.

Het is daarmee de grootste première sinds 2015 op Amerikaanse kabeltelevisie. AMC's Into the Badlands was toen de grootste première, dat na The Walking Dead in première ging wat toen een van de best bekeken series was.

Verder wist 1883 65 procent van het publiek vast te houden dat keek naar Yellowstone. Ook geen geringe prestatie.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
3 dikke aanraders (series) op Netflix die al razendsnel verschijnen
Series / Featured

3 dikke aanraders (series) op Netflix die al razendsnel verschijnen

Op Netflix komen binnenkort weer drie compleet nieuwe series online.

Iedere week verschijnen er wel een paar nieuwe series of seizoenen van lopende series op Netflix. Hieronder drie tips voor gloednieuwe series / seizoenen die je binnenkort op Netflix vindt.

The Silent Sea | Seizoen 1 vanaf vrijdag

Tijdens een missie van 24 uur op de maan proberen ruimteverkenners monsters terug te halen uit een verlaten onderzoeksfaciliteit die vol geclassificeerde geheimen zit. Kan de bemanning, met een overlevingskans van 10%, de missie tot een goed einde brengen? Met onder meer Bae Doona, Gong Yoo, Lee Yoon, Kim Sun-young en Lee Sung-wook.Emily in Paris | Seizoen 2 vanaf woensdag

Marketingdirecteur Emily Cooper uit Chicago vindt haar droombaan in Parijs en begint een nieuw avontuur, waarbij ze werk, vrienden en de liefde probeert te combineren. Lily Collins is de ster in deze romatische dramakomedie.Cobra Kai | Seizoen 4 vanaf 31 december

Tientallen jaren na het toernooi dat hun leven veranderde, ontbrandt de rivaliteit tussen Johnny en Daniel opnieuw in deze sequel op de 'Karate Kid'-films. Het zijn Ralph Macchio en William Zabka die de sterren zijn in de actie/dramaserie die sowieso ook een vijfde seizoen krijgt.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Duistere blik op Poison Ivy in 'Batwoman'
Series / Foto's

Duistere blik op Poison Ivy in 'Batwoman'

Een foto van Poison Ivy en een nieuwe trailer voor de DC-serie van The CW.

Het gaat toch razendsnel in het Arrowverse. De eerste serie Arrow werd even geleden na acht seizoenen afgerond. Ondertussen zijn er vele series in de reeks en we bevinden ons ondertussen alweer in het derde seizoen van Batwoman.

Ook in deze serie veel introducties van iconische superhelden en schurken. In het derde seizoen wordt Poison Ivy geïntroduceerd. Het personage Pamela Isley wordt gespeeld door actrice Bridget Regan en is de eerste Poison Ivy, nadat Nicole Kang al te zien was als Mary Hamilton, Poison Ivy II.

Nieuwe blik op Poison Ivy
Actrice Regan deelde op Twitter een nieuwe foto van haar personage in Batwoman. We zien haar in een opvallende situatie. Wat zou er aan de hand zijn?

Helaas is Batwoman niet in Nederland te volgen, en ben je aangewezen op de Dvd-uitgaven.Ook hebben we een nieuwe tv-spot voor Batwoman seizoen drie. Het seizoen startte dit jaar in oktober en keert in januari terug voor de tweede reeks.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Search Party' krijgt trailer voor slotseizoen
Series / Trailer

'Search Party' krijgt trailer voor slotseizoen

Search Party start begin volgend jaar aan het vijfde en laatste seizoen.

Begin volgend jaar keert Search Party naar HBO Max voor zijn vijfde en laatste seizoen. De serie komt van showrunners Sarah-Violet Bliss en Charles Rogers en deze satirische donkere komediethriller startte in november 2016.

In het nieuwe seizoen van Search Party gaat Dory (Alia Shawkat) een zeer openbare zakelijke samenwerking aan met de charismatische tech-miljardair Tunnel Quinn (Jeff Goldblum), aan de andere kant van haar bijna-doodervaring.

Dory betrekt haar oude vrienden Portia (Meredith Hagner), Elliott (John Early) en Drew (John Reynolds) in de onderneming terwijl ze aan een altruïstische maar angstaanjagende reis beginnen.

Trailer seizoen 5 voor Search Party
Hieronder zie je de nieuwe beelden uit de komediethriller die in 2016 startte op de zender TBS, vervolgens verkaste naar HBO Max. Het derde seizoen verscheen in juni 2020, het vierde in januari dit jaar.Search Party volgt het leven van de in New York wonende Dory Sief, haar gedweeë liefje Drew Gardner, de flamboyante Elliott Goss en de lichtzinnige actrice Portia Davenport. Julian Marcus, Siefs ex-lief, een onbevangen journalist wiens karakter hem dikwijls met anderen in conflict brengt, is de tegenpool van het groepje.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Gewelddadige Marvel-serie 'Hit Monkey' binnenkort op Disney+
Series / Nieuws

Gewelddadige Marvel-serie 'Hit Monkey' binnenkort op Disney+

De animatieserie over de Japanse makaak met maar één doel: de misdaadonderwereld van Tokio aanpakken.

Naast de series van Marvel Studios die direct op Disney+ verschijnen, zijn er eigenlijk nog maar weinig andere series gebaseerd op Marvel Comics. Een daarvan is de stopmotion-serie M.O.D.O.K. en de andere is de animatieserie Hit-Monkey.

Beide animatieseries verschenen eerste op de Amerikaanse streamingdienst Hulu en krijgen pas later een release op Disney+. M.O.D.O.K. kun je al eventjes ook in Nederland streamen en eind januari komt daar het stevige Hit-Monkey bij.

De Japanse makaak die Hit Monkey heet, heeft de geest van een Amerikaanse huurmoordenaar in zich zitten. Hij heeft maar één doel: de misdaadonderwereld van Tokio aanpakken, en goed ook. Jason Sudeikis, George Takei, Olivia Munn, Ally Maki en Nobi Nakanishi spreken de stemmen in.

Vanaf eind januari op Disney+
Op YouTube valt bij de trailer de tekst "The journey of revenge is a primal one" te lezen en dat geeft aan dat wraak een grote rol speelt in de animatieserie die in Nederland vanaf 26 januari op de streamingdienst van Disney staat. Hieronder zie je de Nederlands ondertitelde trailer.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Moon Knight'-releasedatum komt er snel
Series / Nieuws

'Moon Knight'-releasedatum komt er snel

Moon Knight van Marvel Studios komt volgend jaar op streamingdienst Disney+.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Het begint erop te lijken dat we niet eens meer zo heel lang hoeven te wachten op nieuws rond de release van Disney+ serie Moon Knight. Dat zal naar verluidt deze week ergens bekend gemaakt worden.

Lekker Charles Murphy, die over het algemeen bekend staat als redelijk betrouwbaar, beweert dat we "volgende week" al zouden moeten weten wanneer Moon Knight van start gaat op Disney+. Dat moet dan ergens tussen 20 en 27 december het geval zijn. Tegelijk is het lek niet bevestigd.

Moon Knight release
Moon Knight is gebaseerd op de comics van Doug Moench en Don Perlin. Het personage debuteerde in 1975 in Werewolf by Night #32 en kreeg in 1980 zijn eerste solo-comic.

We volgen de huurling Marc Spector die gewond raakt tijdens een missie. Hij lijkt om het leven te komen, maar wordt gered door de Egyptische maangod Khonshu. Daarom gebruikt hij zijn krachten en martial arts om de misdaad te bestrijden.

Moon Knight wordt vaak neergezet als een soort Bruce Wayne, maar dan van het Marvel Comics-universum. Over de jaren heeft Moon Knight gewerkt met teams als de Avengers, West Coast Avengers en de Defenders. Hij heeft heel wat alter ego's en bleek in de comics uiteindelijk zelfs een meervoudige identiteitsstoornis te hebben.

Hieronder het bericht:

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Eerste beelden van romantische-dramaserie 'Fedeltí '
Series / Nieuws

Eerste beelden van romantische-dramaserie 'Fedeltí '

Niet alleen de eerste beelden werden vrijgegeven, ook de releasedatum is bekend...

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Netflix heeft meer details bekend gemaakt over de aankomende romantische dramaserie Fedeltí . Niet alleen werden de eerste beelden getoond, daarnaast weten we inmiddels ook wanneer de serie te zien zal zijn.

De serie Fedeltí  volgt het jonge stel Carlo en Margherita. Beiden krijgen te maken met de behoorlijk explosieve gevolgen van vermeend verraad. De hamvraag die zich stelt in de reeks is of men ervoor moet kiezen om trouw te blijven aan zichzelf of aan hun partner.

Italië
De opnames van de reeks Fedeltí  vonden plaats op verschillende locaties in Italië. Er werd gebruik gemaakt van plaatsen als Milaan en Rimini, maar ook het prachtige Rome is het decor voor de reeks. De serie is gebaseerd op de gelijknamige roman. Die roman komt van de hand van Marco Missiroli.

In eerste instantie was het de bedoeling dat Netflix de reeks nog aan het einde van dit jaar uit zou brengen. Daar is men echter niet in geslaagd.

Fedeltí  zal nu op 14 februari 2022 verschijnen op streamingdienst Netflix. De onderstaande teaser geeft je alvast een goed voorsmaakje van wat je van de reeks zal kunnen verwachten!

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Kijkcijfers 'The Witcher'-serie op Netflix knallen compleet door het dak
Series / Nieuws

Kijkcijfers 'The Witcher'-serie op Netflix knallen compleet door het dak

Het nieuwe seizoen wordt supergoed bekeken op de succesvolle streamingdienst.

Afgelopen vrijdag verschenen de acht nieuwe afleveringen van de succesvolle fantasyserie The Witcher op Netflix. Het was een lange wacht voor de fans, aangezien het eerste seizoen al twee jaar oud was. Nu de kijkcijfers.

Het tweede seizoen is gedurende de eerste drie dagen maar liefst 142 miljoen uren bekeken en dat is uiteraard heel wat. En het is niet gek als The Witcher een record neer gaat zetten voor Netflix-films.

Het record ligt op dit moment in handen van Squid Game. Die serie werd in de eerste 28 dagen maar liefst 1,6 miljard uren bekeken. Daarna komt Bridgerton met "slechts" 625 miljoen uren in de eerste 28 dagen.

Ook het eerste seizoen goed bekeken
Overigens werd er ook flink afgestemd op het eerste seizoen. Tussen 13 en 19 december werd de aftrap van The Witcher namelijk maar liefst 49,2 miljoen uur bekeken. Dat is niet veel minder dan Mony Heist: Part 5. In dezelfde periode werd die serie 55,0 miljoen uren bekeken.In The Witcher is Geralt van Rivia, een gemuteerde monsterjager die je kunt inhuren, op weg naar zijn bestemming in een onstuimige wereld waarin mensen vaak slechter zijn dan monsters.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Petitie om Disney+ serie stop te zetten en oproep om streamingplatform te boycotten
Series / Nieuws

Petitie om Disney+ serie stop te zetten en oproep om streamingplatform te boycotten

De serie in kwestie kan rekenen op een storm van kritiek, nu dreigt er zelfs een boycot van de streamingdienst...

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Het succes dat Squid Game heeft weten te realiseren voor Netflix wil Disney+ graag evenaren met de Zuid-Koreaanse reeks Snowdrop. Dat is echter net even anders uitgedraaid dan het streamingplatform had verwacht...

De serie Snowdrop speelt zich af in het jaar 1987. Op dat ogenblik waren er in Zuid-Korea grote protesten aan de gang tegen het autoritaire regime. Deze protesten zorgden ervoor dat er in december van dat jaar democratische verkiezingen werden gehouden in het land.

In de reeks volgen we de studenten Im Soo-ho (Jung Hae-in) en Eun Young-ro (Kim Ji-soo). In het bijzonder belicht de serie hun beginnende romance. Uiteindelijk wordt echter duidelijk dat Soo-ho niet helemaal is wie hij op het eerste zicht leek te zijn.

Kritiek
Het heeft niet lang geduurd vooraleer de eerste kritiek hoorbaar was op de reeks Snowdrop. Deze eerste kritieken verschenen reeds in maart van dit jaar. Het was op dat ogenblik dat er delen van het plot waren gelekt. Daaruit bleek dat de mannelijke hoofdrolspeler eigenlijk een Noord-Koreaanse spion is welke doet alsof hij een pro-democratische Zuid-Koreaanse student is. Dat kon meteen op heel wat onbegrip rekenen in het land.

Het lekken van de eerste details zorgde ervoor dat er meteen een petitie werd opgestart om de productie een halt toe te roepen. Deze petitie werd in totaal door 226.000 mensen ondertekend. Nu is Disney+ echter begonnen met het uitzenden van de reeks en is er wederom een nieuwe petitie tegen gestart. Deze ontving tot dusver reeds meer dan 326.000 handtekeningen.

Voor Disney+ zal Snowdrop sowieso nog een flink staartje krijgen. Niet alleen wordt er in Zuid-Korea opgeroepen tot een boycot van de streamingdienst, daarnaast hebben verschillende bedrijven hun sponsordeals ondertussen teruggetrokken omdat ze niet geassocieerd willen worden met de reeks. Disney zelf blijkt niet meteen van plan te zijn om de serie offline te halen.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Waarom moest 'The Witcher' een vijand bedenken voor seizoen 2?
Series / Nieuws

Waarom moest 'The Witcher' een vijand bedenken voor seizoen 2?

The Witcher kwam met een heel nieuwe schurk voor het tweede seizoen. Maar waarom?

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Fans van de The Witcher-boeken van Andrzej Sapkowski bespreken enkele van de grote manieren waarop de Netflix-serie afwijkt van het bronmateriaal. Een van de grootste wijzigingen is de introductie van een nieuw monster, de Voleth Meir.

Showrunner Lauren Schmidt Hissrich vertelt tijdens een interview waarom het voor haar zo belangrijk was om de Voleth Meir toe te voegen.

Een nieuw monster
Hissrich was te zien in The Witcher Unlocked en vertelde: "Dus, Blood of Elves was, moet ik zeggen, behoorlijk eng om te verfilmen. Het was veel moeilijker op veel manieren dan seizoen 1 en vooral ingewikkelder dan wat ik weet wat er komen gaat. Omdat het een boek is dat vooral gaat over de relatie van personages en hun bewegingen, maar niet al te veel actie bevat die alles vooruit stuwt."

Daarom werd besloten een nieuw monster toe te voegen. De kijker verwacht dat immers.

"We hadden het erover hoe we een seizoensmonster konden introduceren, buiten de monsters waar Geralt elke aflevering tegen vecht. En we hebben gekeken hoe dat monster verbonden kon zijn aan de verhalen van Yennefer, Geralt en van Ciri. Dat terwijl zij elkaar nog niet gezien hadden."

The Witcher zie je op Netflix.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Deze grote 'LOST'-cameo begon als een stomme grap
Series / Nieuws

Deze grote 'LOST'-cameo begon als een stomme grap

LOST had een leuke cameo en nu blijkt dat die begon als een grapje.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Gastster Carrie Preston vertelt over haar rol in LOST. Het blijkt dat ze haar gastrol in de televisieserie van ABC te danken had aan een grap.

LOST draaide om de groep overlevenden van een verschrikkelijke vliegtuigcrash op een onbewoond eiland. De dramaserie zit vol twists en rustigere afleveringen die echt inzoomen op verschillende personages. En wordt gezien als een van de eerste peak TV-series.

LOST-cameo
Een belangrijk element dat LOST succes bood, is de focus op nieuwe en interessante personages. Ben Linus, gespeeld door Michael Emerson, maakte zo'n indruk dat hij de hele serie af mocht maken. Ben werd de leider van de Others en een van de belangrijkste personages.

Tijdens een interview met EW vertelde Preston over het moment dat ze gecast werd als de moeder van Ben voor een aflevering in het derde seizoen van LOST. Een mooie grap, want Preston is getrouwd met Emerson en bedacht het als grap om meer tijd met haar man door te brengen.

"Het idee was er een paar afleveringen van te maken. Maar toen verwerd hij de voornaamste slechterik," begon Preston over de rol van haar echtgenoot Emerson. "Ik zag Hawaii als de plek die mijn echtgenoot gestolen had. Maar natuurlijk kon niemand daar boos over worden. Dus ik dacht; 'Ik moet een manier vinden om meer tijd door te brengen in hawaii'. Ik maakte de grap: 'Zou het niet hilarisch zijn als ik in een flashback je moeder zou kunnen spelen?' Waarna Michael die grap met de producenten deelde."

"Een week later was er een telefoontje naar mijn manager: 'Kan Carrie Michael's moeder spelen in een flashback?' We lachten ons rot. We dachten: 'Dit is gestoord en een beetje freaky, maar de fans gaan dit geweldig vinden'. Natuurlijk waren er heel wat Oedipus-grappen, zoals: 'je hebt hem altijd bemoederd, maar mag het nu op tv doen' en meer. Ik mocht de jungle in om de geboorte van mijn man te simuleren. Niet veel mensen kunnen zeggen dat ze dat gedaan hebben."

LOST zie je op Disney+.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Deze 'Game of Thrones'-fout gaat 'The Witcher' niet maken
Series / Nieuws

Deze 'Game of Thrones'-fout gaat 'The Witcher' niet maken

Game of Thrones week af van de boeken; dat gaat The Witcher niet doen.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Twee jaar sinds het eerste seizoen van The Witcher op Netflix te zien was, kregen we dan eindelijk de tweede reeks te zien vorige week. Die is goed ontvangen en volgens velen zelfs een verbetering van het eerste seizoen.

Plannen zijn al gemaakt voor een derde seizoen en het verhaal is dat Netflix interesse heeft in nog eens drie aanvullende seizoenen. Voor showrunner Lauren Schmidt Hissrich moet het ook niet langer doorgaan dan dat. Want wat haar betreft moet de serie niet eindigen als Game of Thrones en het bronmateriaal inhalen.

The Witcher-einde
Tijdens een interview met The Wrap vertelde Hissrich:

"ik heb altijd gezegd dat ik graag wil dat onze verhalen op dezelfde manier eindigen als die van Andrzej Sapkowski. Ik voel geen noodzaak voor ons om verhalen te blijven bedenken na zijn bewuste einde. Het grappige is natuurlijk dat, sinds wij werken aan de serie, hij twee nieuwe boeken uitgebracht heeft."

Daarmee blijft de boel dus trouw aan de boeken en maakt men het risico kleiner dat er te veel afgeweken wordt van het bronmateriaal, met mogelijk behoorlijk negatieve reacties van de kijkers tot gevolg.

The Witcher zie je op Netflix.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Arnold Schwarzenegger komt snel met fantastische Netflix-serie
Series / Nieuws

Arnold Schwarzenegger komt snel met fantastische Netflix-serie

Acteur Arnold Schwarzenegger komt met een toffe nieuwe serie op Netflix en wel snel.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Vorige zomer hoorden we voor het eerst dat actie-icoon Arnold Schwarzenegger voor het eerst in zijn carrière mee zal werken aan een televisieserie. Hij maakt een wereldwijd spionage-avontuur voor Netflix.

Sinds Netflix de serie in november 2020 bestelde, is niets meer onthuld over wat we kunnen verwachten. Bekend is dat de serie bedacht is door Nick Santora en een vader/dochter duo volgt, die hun levens leiden zonder zich ervan bewust te zijn dat ze allebei echt tot de elite van de spionagewereld behoren.

Netflix-serie met Schwarzenegger
Recent hoorden we pas dat Monica Barbaro gecast is als de vrouwelijke hoofdpersoon. En via Schwarzenegger is nu ook bekend dat de serie snel gemaakt gaat worden.

De acteur stuurt met enige regelmaat een nieuwsbrief gericht aan zijn fans. De 74-jarige acteur bevestigde dat hij enorm houdt van de serie Yellowstone, maar heel veel zin in zijn eigen project heeft.

"Yellowstone. Ik weet dat het geen film is, maar ik ben echt wel meer gaan houden van televisieseries, nu mijn Netflix-serie bijna van start gaat. Ik hou van deze serie. Die is echt fantastisch!"

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Potentiële Netflix-hit 'The Woman in the House' krijgt een trailer
Series / Trailer

Potentiële Netflix-hit 'The Woman in the House' krijgt een trailer

Kristen Bell speelt de hoofdrol in de duistere comedy-serie van Netflix.

Vorig jaar werd aangekondigd dat Kristen Bell (Veronica Mars) de hoofdrol zou gaan spelen in de 'duister komische thriller'-serie The Woman in the House van Netflix. Nu is er een trailer voor de serie.

De trailer onthuld dat de titel van de serie is uitgebreid naar The Woman in the House Across the Street from the Girl in the Window. Je kunt de beelden hieronder bekijken.

Een levendige fantasie
[i]The Woman in the House
is een creatie van showrunners Rachel Ramras, Hugh Davidson en Larry Dorf. De serie gaat over Anna, een vrouw met intens liefdesverdriet die haar buren begluurt en iets te veel drinkt. Wanneer de aantrekkelijke weduwnaar Neil en zijn dochter tegenover Anna komen wonen, denkt ze een moord te hebben gezien... of verbeeldt ze het zich maar?

Bell wordt in de serie omringd door acteurs als Tom Riley, Samsara Yett, Cameron Britton, Michael Ealy, Mary Holland, Shelley Hennig, Christina Anthony en Benjamin Levy Aguilar.

De acht half uur durende afleveringen van de miniserie zullen vanaf 28 januari 2022 te streamen zijn via Netflix.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'The Sopranos'-maker heeft hier echt spijt van
Series / Nieuws

'The Sopranos'-maker heeft hier echt spijt van

David Chase heeft spijt van de dood van dit personage in The Sopranos.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
David Chase, bedenker van The Sopranos, vertelde tijdens een interview over de dood van een groot personage waar hij spijt van heeft. The Sopranos wordt veelal genoemd als een van de beste televisieseries ooit.

The Sopranos was tussen 1999 en 2007 te zien en volgt Tony Soprano terwijl hij probeert twee ballen hoog te houden: zijn familie en de maffia-familie.

Spijt van The Sopranos
The Sopranos-acteurs Michael Imperioli en Steve Schirripa lanceerden in april 2020 de podcast Talking Sopranos. Daarin hebben ze het over de 91 afleveringen die gemaakt werden en interviewen ze acteurs, schrijvers, producenten en anderen die betrokken waren bij de productie van de serie.

We weten dat in The Sopranos bijvoorbeeld Salvatore 'Big Pussy' Bonpensiero om het leven kwam. Hij was een goede vriend van Tony, maar toen bleek dat hij FBI-informant was, werd hij door de bende gedood.

"Dat was te vroeg. We hielden allemaal van die vent en ook van de acteur," gaf Chase toe tijdens het interview met Imperioli en Schirripa. "Maar het zorgde voor een geweldig verhaal. Dus wat kan ik ervan zeggen?"Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'The Equalizer' ontslaat een van zijn hoofdrolspelers
Series / Nieuws

'The Equalizer' ontslaat een van zijn hoofdrolspelers

Chris Noth is ontslagen bij The Equalizer na kwalijke beschuldigingen.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Chris Noth is ontslagen bij de televisieserie The Equalizer, nadat hij twee beschuldigingen van seksueel grensoverschrijdend gedrag aan z'n broek kreeg.

Noth was in de The Equalizer-serie te zien als voormalig CIA-directeur William Bishop. In de serie zijn er hoofdrollen voor Queen Latifah, Tory Kittles en Adam Goldberg.

The Equalizer ontslaat Noth
Variety meldt nu dat Noth ontslagen is bij de serie en dus ook niet verschijnt in toekomstige seizoenen van de CBS-dramaserie.

Noth zal nog in één aflevering te zien zijn, die opgenomen werd voordat de beschuldigingen naar buiten kwamen en hij ontslagen werd. Ook zal hij gewoon te zien zijn in herhalingen van de televisieserie.

De beschuldigingen komen van twee vrouwen onder de pseudoniemen Zoe en Lily. Zij verklaren in 2004 en 2015 door hem aangerand te zijn. De twee vrouwen benaderden los van elkaar, enkele maanden uit elkaar, dagbladen met de beschuldigingen.

Eerder hoorden we ook dat Noth op zoek moet naar een nieuwe manager.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'The Witcher': Dit is waar het heen gaat met Ciri
Series / Nieuws

'The Witcher': Dit is waar het heen gaat met Ciri

Het personage Ciri krijgt een erg grote rol in The Witcher van Netflix.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
In dit artikel vertellen we je wat er met Ciri gebeurt na de gebeurtenissen in het tweede seizoen van The Witcher. Dat betekent dus dat dit artikel forse spoilers bevat.

Belangrijk is dat Ciri in de boeken, games en nu ook in de serie, magische krachten heeft vanwege het Elder Blood dat door haar aderen stroomt. Dat geeft haar toegang tot verschillende Spheres, ofwel realiteiten.

The Witcher-toekomst
In de op een na laatste aflevering wordt Ciri bezeten door Voleth Meir, een demon die zich voegt met pijn en Yennefer weet te manipuleren in het nieuwe seizoen. Voleth Meir verdwijnt aan het einde van het seizoen uit Ciri's lichaam, maar tegelijk arriveren de Wild Hunt, ook wel bekend als de Wraiths of Mörhogg.

In het tweede boek ondergaat Ciri heel wat problemen, waaronder een tijdje waarin ze strijdt tegen premiejagers van Nilfgaard. Ook komt ze een eenhoorn tegen - iets vrij unieks - die ze Little Horse noemt. Het brengt latente vermogens naar boven die visioenen van haarzelf laten zien, waarbij ze wraak wil nemen en het hele continent bedreigt.

Het derde boek, Baptism of Fire, toont hoe Ciri leert leven met een bende genaamd de Rats, onder wie ze de alias Falka op zich neemt. Ze doodt regelmatig mensen en wordt geobsedeerd met het vermoorden van mensen.

Haar leven wordt verstoord als de meeste Rats bruut vermoord worden door premiejager Leo Bonhart. Ciri wordt daarop achtervolgd door verschillende partijen, waaronder Skallen, Rience en Bonhart. Uiteindelijk heeft ze altijd een doel op haar rug lijkt het wel en vlucht ze naar de wereld van de Aen Elle elfen, een verhaal dat ze in het laatste boek, The Lady of the Lake, vertelt aan Sir Galahad.

Ciri wordt nooit een Witcher, maar ziet zichzelf er wel als een. Het lijkt erop dat het verhaal van het personage in de serie nog wat complexer wordt, aangezien elementen uit de games ook verfilmd worden. The Witcher binge je op Netflix.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Deze man is hét brein achter 'The Book of Boba Fett'
Series / Nieuws

Deze man is hét brein achter 'The Book of Boba Fett'

The Book of Boba Fett-maker Dave Filoni weet er echt alles van.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Sinds Dave Filoni zich met Star Wars: The Clone Wars officieel bij het sterrenstelsel ver, ver weg voegde, zijn fans onder de indruk van zijn vermogen om verhalen te vertellen. Dat heeft hij voortgezet met projecten als Star Wars Rebels en The Mandalorian.

Maar dat niet alleen. Filoni is een indrukwekkende verhalenverteller binnen de saga en brengt hierdoor ook bijna encyclopedische kennis van de franchise met zich mee. Actrice Jennifer Beals noemt hem zelfs iemand die alle kennis heeft.

The Book of Boba Fett
Beals speelt een van de rollen in de serie The Book of Boba Fett, die vanaf 29 december op Disney+ te streamen is.

"Ik wist soms niet wat iets was, om wie het ging of waar iemand vandaan kwam. Maar Dave Filoni is echt buitengewoon. Hij is als een lopende encyclopedie," deelde Beals met Variety.

Ze speelt een Twi'lek. "Maar in plaats van te steunen op het internet, kon ik mij direct wenden tot de bron. Ik ging naar Dave en dan hadden we het over het personage, hoe die figuur anders is dan voorgangers, wat haar ervaringen geïnformeerd heeft en hoe dat verandert hoe ze eruit ziet en zich gedraagt - of zelfs hoe ze zich kleedt."Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
HBO komt met opwindende superheldenserie
Series / Nieuws

HBO komt met opwindende superheldenserie

Legion of Super-Heroes komt straks naar streamingdienst HBO Max en klinkt erg tof.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
HBO Max ontwikkelt een animatieserie voor volwassenen rond Legion of Super-Heroes en doet dat in samenwerking met comic-bedenker Brian Michael Bendis als onderdeel van het creatieve team.

De schrijver kondigde het nieuws zelf aan in de nieuwste editie van zijn nieuwsbrief. Hij vertelde ook iets over hoe de serie tot leven kwam.

Legion of Super-Heroes
Bendis schreef het meest recente volume van Legion of Super-Heroes en brengt ons in 2022 samen met illustrator Scott Godlweski een crossover tussen het legioen en de Justice League.

"HBO Max heeft mij aan het werk gezet met een Legion of Super-Heroes televisieserie. Op dit moment wordt 't ontwikkeld als animatieserie voor volwassenen. Kan ik je zeggen dat ik hier echt van sta te stuiteren? ik werk er al een tijdje aan en vorige week mochten we eindelijk de volgende stap zetten," onthulde Bendis.

Hij vertelde ook dat de serie de comics van hemzelf en Ryan Sook verfilmt. "En net als de comics die nu te koop zijn, zal 'ie terug grijpen op de vele klassiekers en doen wat Legion doet, namelijk het idee van superhelden alle kanten op sturen."Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.