'The Sopranos'-maker heeft hier echt spijt van

'The Sopranos'-maker heeft hier echt spijt van

David Chase heeft spijt van de dood van dit personage in The Sopranos.

Jim Pedd, 22 december 2021 om 08:28

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

David Chase, bedenker van The Sopranos, vertelde tijdens een interview over de dood van een groot personage waar hij spijt van heeft. The Sopranos wordt veelal genoemd als een van de beste televisieseries ooit.
The Sopranos was tussen 1999 en 2007 te zien en volgt Tony Soprano terwijl hij probeert twee ballen hoog te houden: zijn familie en de maffia-familie.

Spijt van The Sopranos
The Sopranos-acteurs Michael Imperioli en Steve Schirripa lanceerden in april 2020 de podcast Talking Sopranos. Daarin hebben ze het over de 91 afleveringen die gemaakt werden en interviewen ze acteurs, schrijvers, producenten en anderen die betrokken waren bij de productie van de serie.

We weten dat in The Sopranos bijvoorbeeld Salvatore 'Big Pussy' Bonpensiero om het leven kwam. Hij was een goede vriend van Tony, maar toen bleek dat hij FBI-informant was, werd hij door de bende gedood.

"Dat was te vroeg. We hielden allemaal van die vent en ook van de acteur," gaf Chase toe tijdens het interview met Imperioli en Schirripa. "Maar het zorgde voor een geweldig verhaal. Dus wat kan ik ervan zeggen?"
Bron: ComicBook

Lees meer over: The Sopranos, David Chase, HBO, James Gandolfini

Informatie over de serie: The Sopranos

Populair nieuws