'The Sopranos' krijgt nieuwe serie!?

'The Sopranos' krijgt nieuwe serie!?

HBO zou van plan zijn een nieuwe serie rond The Sopranos te maken.

Jim Pedd, 6 november 2021 om 09:46

The Sopranos-bedenker David Chase onthult dat HBO heel graag wil dat hij een nieuwe serie in de franchise maakt. Dat na het succes van de prequel-film die hij al maakte.
Chase schreef recent The Many Saints of Newark, een film die in de bioscoop te zien was en ook te zien is op HBO Max. Waar The Sopranos ooit een serie was die begon met een maffiabaas die in therapie ging, werd het uiteindelijk een bijzonder complex geheel, met echte en gelaagde personages.

Meer The Sopranos
Chase maakte met The Many Saints of Newark voor het eerst sinds 2007 een nieuw project in de franchise. Zijn film draaide voor een klein deel om een jongere Tony Soprano, maar keek vooral ook naar andere personages.

En met succes, want volgens Chase wil HBO een serie die voortzet waar de film begonnen is. Hoewel het geen succes was in de bioscoop, was het wel een succes op HBO Max. En willen WarnerMedia en HBO Max meer van dit soort content:

"Nou ja, de film deed het niet goed in de bioscoop. Maar hij brak enorm door op streaming - daar was hij gigantisch. En dus willen ze dat ik nog een The Sopranos-serie maakt, vanaf het moment dat de film eindigt, tot het begin van de serie."

Nu maar zien of hij dat ook wil!
Bron: Screen Rant

Lees meer over: The Sopranos, HBO, David Chase

Informatie over de serie: The Sopranos

Populair nieuws