Arnold Schwarzenegger komt snel met fantastische Netflix-serie

Acteur Arnold Schwarzenegger komt met een toffe nieuwe serie op Netflix en wel snel.

Jim Pedd, 22-12-2021 09:42

Let op: dit bericht bevat mogelijk spoilers

Vorige zomer hoorden we voor het eerst dat actie-icoon Arnold Schwarzenegger voor het eerst in zijn carrière mee zal werken aan een televisieserie. Hij maakt een wereldwijd spionage-avontuur voor Netflix.
Sinds Netflix de serie in november 2020 bestelde, is niets meer onthuld over wat we kunnen verwachten. Bekend is dat de serie bedacht is door Nick Santora en een vader/dochter duo volgt, die hun levens leiden zonder zich ervan bewust te zijn dat ze allebei echt tot de elite van de spionagewereld behoren.

Netflix-serie met Schwarzenegger
Recent hoorden we pas dat Monica Barbaro gecast is als de vrouwelijke hoofdpersoon. En via Schwarzenegger is nu ook bekend dat de serie snel gemaakt gaat worden.

De acteur stuurt met enige regelmaat een nieuwsbrief gericht aan zijn fans. De 74-jarige acteur bevestigde dat hij enorm houdt van de serie Yellowstone, maar heel veel zin in zijn eigen project heeft.

"Yellowstone. Ik weet dat het geen film is, maar ik ben echt wel meer gaan houden van televisieseries, nu mijn Netflix-serie bijna van start gaat. Ik hou van deze serie. Die is echt fantastisch!"


Lees meer over: Arnold Schwarzenegger, Netflix

Populair nieuws

Laatste serienieuws

4 internationaal bekroonde series op NPO Plus

4 internationaal bekroonde series op NPO Plus

Populair nieuws

Spannende Netflix-thriller blijft een aanrader

Spannende Netflix-thriller blijft een aanrader