search
Arnold Schwarzenegger komt snel met fantastische Netflix-serie
Series / Nieuws

Arnold Schwarzenegger komt snel met fantastische Netflix-serie

Acteur Arnold Schwarzenegger komt met een toffe nieuwe serie op Netflix en wel snel.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Vorige zomer hoorden we voor het eerst dat actie-icoon Arnold Schwarzenegger voor het eerst in zijn carrière mee zal werken aan een televisieserie. Hij maakt een wereldwijd spionage-avontuur voor Netflix.

Sinds Netflix de serie in november 2020 bestelde, is niets meer onthuld over wat we kunnen verwachten. Bekend is dat de serie bedacht is door Nick Santora en een vader/dochter duo volgt, die hun levens leiden zonder zich ervan bewust te zijn dat ze allebei echt tot de elite van de spionagewereld behoren.

Netflix-serie met Schwarzenegger
Recent hoorden we pas dat Monica Barbaro gecast is als de vrouwelijke hoofdpersoon. En via Schwarzenegger is nu ook bekend dat de serie snel gemaakt gaat worden.

De acteur stuurt met enige regelmaat een nieuwsbrief gericht aan zijn fans. De 74-jarige acteur bevestigde dat hij enorm houdt van de serie Yellowstone, maar heel veel zin in zijn eigen project heeft.

"Yellowstone. Ik weet dat het geen film is, maar ik ben echt wel meer gaan houden van televisieseries, nu mijn Netflix-serie bijna van start gaat. Ik hou van deze serie. Die is echt fantastisch!"

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen