search
Deze 'Game of Thrones'-fout gaat 'The Witcher' niet maken
Series / Nieuws

Deze 'Game of Thrones'-fout gaat 'The Witcher' niet maken

Game of Thrones week af van de boeken; dat gaat The Witcher niet doen.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Twee jaar sinds het eerste seizoen van The Witcher op Netflix te zien was, kregen we dan eindelijk de tweede reeks te zien vorige week. Die is goed ontvangen en volgens velen zelfs een verbetering van het eerste seizoen.

Plannen zijn al gemaakt voor een derde seizoen en het verhaal is dat Netflix interesse heeft in nog eens drie aanvullende seizoenen. Voor showrunner Lauren Schmidt Hissrich moet het ook niet langer doorgaan dan dat. Want wat haar betreft moet de serie niet eindigen als Game of Thrones en het bronmateriaal inhalen.

The Witcher-einde
Tijdens een interview met The Wrap vertelde Hissrich:

"ik heb altijd gezegd dat ik graag wil dat onze verhalen op dezelfde manier eindigen als die van Andrzej Sapkowski. Ik voel geen noodzaak voor ons om verhalen te blijven bedenken na zijn bewuste einde. Het grappige is natuurlijk dat, sinds wij werken aan de serie, hij twee nieuwe boeken uitgebracht heeft."

Daarmee blijft de boel dus trouw aan de boeken en maakt men het risico kleiner dat er te veel afgeweken wordt van het bronmateriaal, met mogelijk behoorlijk negatieve reacties van de kijkers tot gevolg.

The Witcher zie je op Netflix.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen