search
'Search Party' krijgt trailer voor slotseizoen
Series / Trailer

'Search Party' krijgt trailer voor slotseizoen

Search Party start begin volgend jaar aan het vijfde en laatste seizoen.

Begin volgend jaar keert Search Party naar HBO Max voor zijn vijfde en laatste seizoen. De serie komt van showrunners Sarah-Violet Bliss en Charles Rogers en deze satirische donkere komediethriller startte in november 2016.

In het nieuwe seizoen van Search Party gaat Dory (Alia Shawkat) een zeer openbare zakelijke samenwerking aan met de charismatische tech-miljardair Tunnel Quinn (Jeff Goldblum), aan de andere kant van haar bijna-doodervaring.

Dory betrekt haar oude vrienden Portia (Meredith Hagner), Elliott (John Early) en Drew (John Reynolds) in de onderneming terwijl ze aan een altruïstische maar angstaanjagende reis beginnen.

Trailer seizoen 5 voor Search Party
Hieronder zie je de nieuwe beelden uit de komediethriller die in 2016 startte op de zender TBS, vervolgens verkaste naar HBO Max. Het derde seizoen verscheen in juni 2020, het vierde in januari dit jaar.



Search Party volgt het leven van de in New York wonende Dory Sief, haar gedweeë liefje Drew Gardner, de flamboyante Elliott Goss en de lichtzinnige actrice Portia Davenport. Julian Marcus, Siefs ex-lief, een onbevangen journalist wiens karakter hem dikwijls met anderen in conflict brengt, is de tegenpool van het groepje.

Aanbevolen artikelen