Gewelddadige Marvel-serie 'Hit Monkey' binnenkort op Disney+

Marvel-serie 'Hit Monkey' binnenkort op Disney+

De animatieserie over de Japanse makaak met maar één doel: de misdaadonderwereld van Tokio aanpakken.

Bram de Groot, 22 december 2021 14:08

Naast de series van Marvel Studios die direct op Disney+ verschijnen, zijn er eigenlijk nog maar weinig andere series gebaseerd op Marvel Comics. Een daarvan is de stopmotion-serie M.O.D.O.K. en de andere is de animatieserie Hit-Monkey.
Beide animatieseries verschenen eerste op de Amerikaanse streamingdienst Hulu en krijgen pas later een release op Disney+. M.O.D.O.K. kun je al eventjes ook in Nederland streamen en eind januari komt daar het stevige Hit-Monkey bij.

De Japanse makaak die Hit Monkey heet, heeft de geest van een Amerikaanse huurmoordenaar in zich zitten. Hij heeft maar één doel: de misdaadonderwereld van Tokio aanpakken, en goed ook. Jason Sudeikis, George Takei, Olivia Munn, Ally Maki en Nobi Nakanishi spreken de stemmen in.

Vanaf eind januari op Disney+
Op YouTube valt bij de trailer de tekst "The journey of revenge is a primal one" te lezen en dat geeft aan dat wraak een grote rol speelt in de animatieserie die in Nederland vanaf 26 januari op de streamingdienst van Disney staat. Hieronder zie je de Nederlands ondertitelde trailer.Bron: Disney

Lees meer over: Hit Monkey, Marvel, Hulu, Disney, Jason Sudeikis, George Takei, Olivia Munn

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws