search
Petitie om Netflix-serie terug te brengen scoort erg goed
Series / Nieuws

Petitie om Netflix-serie terug te brengen scoort erg goed

Julie and the Phantoms moet wat 100.000 mensen betreft terug keren.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Het is iets meer dan een jaar geleden dat Julie and the Phantoms zijn debuut beleefde op Netflix. Verrassend genoeg was het een hit bij zo'n beetje een publiek van alle leeftijden.

Daarmee leek het ook meteen bijna zeker dat Julie and the Phantoms een tweede seizoen zou krijgen van Netflix. Maar Kenny Ortega en de cast kondigden op Instagram aan dat Netflix besloten had geen tweede seizoen te bestellen.

Een petitie
Fans vonden dat nieuws natuurlijk vreselijk. Niet alleen duurde het meer dan een jaar voordat ze iets te horen kregen over de serie, ook vonden ze het erg naar om dan ineens te horen dat de serie niet meer door zou gaan.

Velen weten dat Kenny ortega ook druk is met werk bij Disney, met films als High School Musical, The Cheetah Girls en Descendants. Veel fans hopen zodoende dat Disney+ Julie and the Phantoms oppikt voor een tweede seizoen.

Mede met dat in het achterhoofd, hebben ze een petitie gelanceerd. Fans verzoeken daarin om een nieuw seizoen van de serie. Er zijn op moment van schrijven maar liefst 94.000 handtekeningen gezet, dus wie weet kan het ook!

Julie and the Phantoms zie je op Netflix.

Check hier de petitie op Change.org.


Aanbevolen artikelen