search
Deze 'The Big Bang Theory'-actrice was blij met de makers
Series / Nieuws

Deze 'The Big Bang Theory'-actrice was blij met de makers

Melissa Roach was blij hoe de makers van de serie om zijn gegaan met haar zwangerschap.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
The Big Bang Theory-actrice Melissa Roach is enorm te spreken over de manier waarop de serie om ging met de zwangerschap van haar personage.

Rauch speelde de rol van Bernadette in de langlopende CBS-sitcom. Bernadette krijgt al snel een relatie met Howard en de twee trouwen in de finale van het vijfde seizoen. In seizoen 10 krijgen ze een kindje, Halley. Voor de conclusie van The Big Bang Theory krijgt Bernadette nog een jongetje erbij: Neil.

The Big Bang Theory
De toevoeging van Roach aan de cast was belangrijk, want ze was een van de weinige vrouwelijke hoofdpersonages die de serie had (naast Mayim Bialik's Amy).

Een van de belangrijkste verhaallijnen was de wijze waarop Bernadette omging met haar zwangerschap. Dat deden de makers ontzettend goed volgens de actrice:

"Ik vond dat Big Bang het geweldig deed als het aankomt op de verhaallijn rond de zwangerschap van Bernadette. Ze worstelde in eerste instantie met haar moederschap, maar werd een goede moeder." Ook liet de serie wat haar betreft heel sterk zien dat elke moeder uniek is.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen