search
'The Wheel of Time'-fans gaan blij worden van dit nieuws
Series / Nieuws

'The Wheel of Time'-fans gaan blij worden van dit nieuws

Amazon wil alle 14 boeken in de The Wheel of Time-reeks verfilmen met de serie.

Als de kijkcijfers goed genoeg blijven, wil Amazon Prime Video elk van de boeken uit de The Wheel of Time-franchise verfilmen. De boel is gebaseerd op de boekenreeks van schrijver Robert Jordan.

Centraal staan de avonturen van Rand al'Thor en verschillende andere personages. Zij werken voor de mythische figuur de Dragon Reborn en beleven avonturen over heel de wereld. De boekenreeks bestaat uit 14 boeken en een prequel en werd tussen 1990 en 2013 gepubliceerd. De laatste drie boeken werden afgemaakt door Brandon Sanderson op basis van samenvattingen van Robert Jordan, die in 2007 overleed.

The Wheel of Time-boeken
Amazon Studios' co-hoofd van TV Vernon Sanders, vertelde dat het tweede seizoen in de maak is, op basis van het tweede boek: The Great Hunt.

Afleveringen zien er wat Sanders betreft al goed uit. En hij ziet het al helemaal zitten om nog veel meer te maken.

"Ons ideaal is dat Rafe [Judkins, showrunner] en de rest het hele ding af kunnen maken. Natuurlijk zijn er meerdere manieren om dit te maken. En Rafe en zijn team hebben net een paar afleveringen van seizoen 2 gedeeld. Ik zou willen dat we die nu al zouden kunnen laten zien, want ze zijn gewoon echt geweldig."

De opnames van het tweede seizoen van The Wheel of Time zijn inderdaad al afgerond, waar de makers niet eens zo heel lang voor nodig hadden aangezien ze in mei konden beginnen met het tweede seizoen. The Wheel of Time zie je op Prime Video.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen