'The Big Bang Theory'-actrice terug voor een iconische komedieserie

The Big Bang Theory-actrice Kaley Cuoco tekent voor een rol in Curb Your Enthousiasm.

Jim Pedd, 26 oktober 2021 19:35

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Een iconische sitcom heeft The Big Bang Theory-actrice Kaley Cuoco toegevoegd aan zijn cast. Nadat ze in die sitcom speelde, maakte Cuoco haar dramadebuut in de HBO-serie The Flight Attendant. En nu maakt ze weer een sitcom.
Cuoco blijkt getekend te hebben voor het elfde seizoen van de serie Curb Your Enthusiasm van Larry David. Seizoen 11 van die serie ging op zondag 24 oktober van start, en in een van de afleveringen speelt Cuoco.

Een keertje te zien
"Jep, ik heb een aflevering van Curb gemaakt," deelde Cuoco. "Dat was echt een bucketlist-moment voor mij!"

Jeff Schaffer, producent van de serie, vertelde over het personage dat de actrice speelt. "Ze is een dokter die heel wat geduld met Larry laat zien. Ze speelt de vriendin van Freddy Funkhauser [Vince Vaughn], en zoals dat dan gaat bij Funkhouser, wordt de boel complexer als Larry zich ermee bemoeit en dan gaat het helemaal mis."

Hoe dat mis gaat is niet helemaal duidelijk, maar Schaffer is duidelijk tevreden met het werk van de actrice. "Ze zei toen ze tekende, dat ze nog niet heel veel improvisatiewerk gedaan heeft. Maar ze moet gelogen hebben, want toen ze binnenkwam was het alsof ze altijd al betrokken was bij de serie."

Je kunt The Big Bang Theory streamen op Netflix.
Bron: ComicBook

Lees meer over: The Big Bang Theory, Kaley Cuoco, Curb Your Enthousiasm

Informatie over de serie: The Big Bang Theory

Populair nieuws