search
'Stranger Things' wil nog altijd gerechtigheid voor dit personage
Series / Nieuws

'Stranger Things' wil nog altijd gerechtigheid voor dit personage

Justice for Barb zou nog altijd moeten kunnen gebeuren in Stranger Things.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
In het eerste seizoen van Netflix-serie Stranger Things werd Shannon Purser's Barb vroeg in het seizoen gedood. Het publiek was juist onder de indruk van het personage en eiste daarom 'justice for Barb'.

Die campagne wordt nog altijd gevoerd en acteur Sean Astin steunt 'm. Hij vond dat zijn personage, Bob, geen gerechtigheid verdient maar dat dit wel geldt voor Barb. Immers kwam Bob om het einde terwijl hij de familie Byers redde aan het einde van het tweede seizoen.

Stranger Things-gerechtigheid
"Dat is het juist. Bob kreeg gerechtigheid. Hij stierf een heldendood. Barb, nou ja, van haar weet niemand wat er nou gebeurd is," begon Astin tegenover Screen Rant.

"We hebben justice for Barb nodig. We kunnen een standbeeld plaatsen voor Bob, zoals dat hoort bij een held. Misschien dat 'ie dan op een paard komt te zitten. Of dat de lokale school naar hem vernoemd wordt. Iets in die richting. Maar wat hij had. Nou ja, wat is gerechtigheid?"

Stranger Things krijgt in de loop van het volgende jaar een vierde seizoen. Wanneer het seizoen precies te zien is weten we nog niet. Wel is zeker dat showrunner Ross Duffer al eens zei tijdens een interview dat het idee is om Barb op een zeker moment gerechtigheid te gunnen.

Stranger Things zie je op Netflix.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen