Is dit 'The Wheel of Time'-personage dood? We hebben het antwoord!

Is dit 'The Wheel of Time'-personage dood?

The Wheel of Time leek Loial te doden, maar is 'ie dat wel?

Jim Pedd, 28-12-2021 16:10

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Showrunner Rafe Judkins ging tijdens een interview in op het lot van een fanfavoriet personage uit het eerste seizoen van de serie The Wheel of Time.
Vorige week was de finale van het eerste seizoen dan eindelijk te zien. Er waren nog heel wat vragen die open stonden rond een aantal personages. Een daarvan was Loial, de behulpzame en spraakzame Ogier die Rand, Moiraine en hun vrienden over de Ways hielp. In de finale zagen we hoe Loial en Perrin hielpen de Horn of Valere te bemachtigen, een artefact dat helden uit het verleden op kon roepen voor de Final battle tegen de Dark One.

Leeft Loial nog?
Helaas zien we ook hoe Padan Fain uit zijn cel in Tar Dara ontsnapt is en Loial en de anderen aanvalt met een dolk uit de vervloekte stad Shadar Logath. Die gebruikt hij om Loial neer te steken.

Loial's lot was ongewis in de finale. Maar Rafe Judkins laat weten dat het fanfavoriete personage nog leeft. "Iedereen maakte zich zorgen. Ik kan je zeggen dat hij nog veilig is, leeft en op dit moment bezig is met de opnames van seizoen 2."

Hammed Animashaun, de acteur die de rol van Loial speelt, is wat Judkins betreft "buitengewoon" en "de beste man".

Judkins zei sowieso dat niet iedereen dood is, maar sommige personages het noodlot toch getroffen hebben: "Er zijn een paar mensen die met één voet over de drempel staan in de finale. Zij zijn niet dood. Maar er zijn er ook een paar die wel degelijk dood zijn."

The Wheel of Time binge je op Prime Video.
Bron: ComicBook

Lees meer over: The Wheel of Time, Rafe Judkins, Amazon, Prime Video

Populair nieuws