search
Releasedatum 'Cheer' seizoen 2 bekend
Series / Nieuws

Releasedatum 'Cheer' seizoen 2 bekend

Netflix heeft meteen ook een trailer de wereld ingestuurd met beelden van het tweede seizoen...

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Heel wat fans van de reeks Cheer kijken uit naar het verschijnen van het tweede seizoen. Nu heeft Netflix niet alleen bekend gemaakt wanneer deze zal verschijnen, daarnaast werd er ook meteen een (nieuwe) trailer de wereld ingestuurd.

In het tweede seizoen van Cheer zien we hoe een nieuwe ster de gehele dynamiek van Navarro Cheer zal veranderen. Tegelijkertijd krijgt het team ook af te rekenen met de gevolgen van de pandemie.

Alsof bovenstaande nog niet voldoende is zien we in het tweede seizoen van Cheer eveneens hoe er een toch wel ernstige criminele beschuldiging wordt geuit tegen één van de teamgenoten.

Trinity Valley Community
Hetgeen waar de meeste fans misschien nog wel naar uitkijken is de introductie van één van de rivalen van Navarro Cheer, namelijk Trinity Valley Community. Ook zij zijn in volle voorbereiding voor het kampioenschap van 2021 dat plaatsvond in Daytona.

De onderstaande trailer die door Netflix de wereld in werd gestuurd voorziet ons alvast van een aardig voorsmaakje voor wat het tweede seizoen van de reeks betreft. Dat tweede seizoen volledig bekijken is mogelijk bij de streamingdienst vanaf 12 januari 2022.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen