search

Ons nieuws van woensdag 29 december 2021

Eerste recensies 'Star Wars'-serie 'The Book of Boba Fett': Kijken of skippen?
Series / Featured

Eerste recensies 'Star Wars'-serie 'The Book of Boba Fett': Kijken of skippen?

Is de serie The Book of Boba Fett van Disney+ de moeite van het kijken waard?

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Eindelijk is 'ie dan te zien op Disney+: de serie The Book of Boba Fett. In dit artikel zetten we voor je op een rij wat critici van de eerste aflevering vinden.

De reacties lijken nog behoorlijk gemengd te zijn. In The Book of Boba Fett zie je hoe Boba Fett samen met Fennec Shand zijn greep op de onderwereld van Tatooine probeert te vestigen. Elke week is er een nieuwe aflevering te zien.

De eerste recensies
We zetten de eerste recensies van The Book of Boba Fett voor je op een rij:

RadioTimes: "Dit was een behoorlijk weinig overweldigende eerste aflevering. Maar misschien moest dat wel voor de serie om op gang te komen. Ik weet nog hoe de eerste aflevering van The Mandalorian dat ook had, en kijk waar we nu zijn?"

Game Revolution: "Aflevering 1 van The Book of Boba Fett is kort, maar heerlijk en heeft prima tempo in z'n scènes met dialoog en actie. Ik ben zeker aangehaakt voor toekomstige delen en Star Wars-fans zal dit zeker opvallen."

MEAWW: "The Book of Boba Fett heeft in elk geval het potentieel om een van de beste Star Wars-series te zijn, mits deze er maar in slaagt om iedereen aan 't scherm vast te houden."

Laughing Place: "Al met al zou ik zeggen dat dit een behoorlijk solide start is voor The Book of Boba Fett. Er zit veel actie in de aflevering, een aantal toffe momenten en heel wat opwindende Star Wars easter eggs voor de fans."

The Book of Boba Fett zie je op Disney+.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Prachtig belichte Zendaya op poster 'Euphoria' seizoen 2
Series / Nieuws

Prachtig belichte Zendaya op poster 'Euphoria' seizoen 2

In januari krijgen we eindelijk het tweede seizoen van de succesvolle serie voorgeschoteld.

Een nieuwe poster voor Euphoria laat Zendaya's personage Rue badend in het licht zien. Hopelijk een goed teken voor het geplaagde hoofdpersonage van de bejubelde serie...

Het eerste seizoen van Euphoria stamt alweer uit 2019 en werd bedacht door Sam Levinson. En hoewel een vervolgseizoen al vooraf aan de finale van seizoen 1 werd aangekondigd, werd de productie ervan hevig geplaagd door de coronapandemie. Afgelopen november werden de opnames pas afgerond.

Een diep dal
De nieuwe poster, die je hieronder kunt bekijken, volgt kort na de release van de eerste trailer, waarin we zien hoe Rue opnieuw aan de drugs raakt en zelf ook drugs gaat dealen.

Zendaya wordt in het tweede seizoen omringd door terugkerende acteurs als Maude Apatow, Alexa Demie, Hunter Schafer, Barbie Ferreira, Jacob Elordi, Angus Cloud, Sydney Sweeney en Nika King. Nieuwkomers zijn Dominic Fike, Minka Kelly en Demetrius Flenory Jr.

De eerste aflevering van Euphoria seizoen 2 wordt op 9 januari 2022 uitgezonden.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Inzet hoger dan ooit! Eerste clip 'Cobra Kai'
Series / Video/clip/featurette

Inzet hoger dan ooit! Eerste clip 'Cobra Kai'

Daniel LaRusso (Ralph Macchio) en Johnny Lawrence (William Zabka) zijn vanaf vrijdag terug op Netflix.

Het is nu echt niet meer lang wachten op de volgende avonturen van Daniel LaRusso (Ralph Macchio) en Johnny Lawrence (William Zabka), de acteurs uit de eerdere Karate Kid-films. We hebben nu een eerste clip uit seizoen 4 van Cobra Kai.

De ontvangst van het nieuwe seizoen is sterk. De eerste drie seizoenen deden het al goed bij de critici en publiek, en nu staat seizoen vier nog altijd op 100 procent op de Tomatometer van Rotten Tomatoes, na 18 recensies.

De inzet hoger dan ooit in seizoen 4
Volgens Netflix wordt de inzet hoger dan ooit in seizoen vier: de ziel van de vallei en de sfeer in de dojo komen op het spel te staan. Cobra Kai seizoen 4 gaat aankomende vrijdag in première, alleen op Netflix.

Overigens kun je ook de eerdere drie seizoen van de serie op Netflix kijken. Er wordt ook al gesproken over seizoen vijf en zes, dus de komende jaren voldoende Cobra Kai op de streamingdienst. Hieronder de clip Fishing.




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'The Book of Boba Fett' krijgt prima aftrap!
Series / Nieuws

'The Book of Boba Fett' krijgt prima aftrap!

Voor je de serie gaat kijken is deze video eigenlijk wel een goede opfrisser.

Wie is eigenlijk die Boba Fett die vanaf vandaag te zien is in zijn solo Star Wars-serie The Book of Boba Fett? Disney+ heeft een goede opfrisser voor je online gezet. De eerste aflevering van de spin-off van het tweede seizoen van The Mandalorian staat ook vandaag online.

Als je de aflevering nog niet hebt kunnen kijken, dan zijn onderstaande beelden over de zoon van de premiejager Jango Fett die in de prequelreeks opdook. In de originele trilogie is Boba te zien en hij leek in deel zes door te gaan.

Opvallend is dat Jango Fett-acteur Temuera Morrison in de nieuwe series van Disney+ de rol van zoon Boba speelt. Dit keer zien we hem ook regelmatig zonder zijn iconische schermen en vaak met zijn rechterhand Fennec Shand van Ming-Na Wen.

Opfrisser Boba Fett
Hieronder zie je de video Boba Fett's Journey Across The Star Wars Galaxy van Disney+ en daarin wordt de geschiedenis van het iconische personage uitgelegd aan de hand van beelden uit de eerdere Star Wars-films en de serie The Mandalorian. Volg The Book of Boba Fett nu op Disney+.




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Amos en Peaches  in clip 'The Expanse' seizoen 6
Series / Nieuws

Amos en Peaches in clip 'The Expanse' seizoen 6

Amazon Prime zet op 14 januari de allerlaatste aflevering ooit van The Expanse online.

De scifi-serie The Expanse gaat aankomend jaar afgerond worden. Op 14 januari wordt de laatste aflevering van de serie op Amazon Prime gezet. Uiteraard nemen we dan ook weer afscheid van acteur Steven Strait als James Holden.

Ook veel andere gezichten zien we niet meer terug als de bekende personages. Denk aan Naomi Nagata van Dominique Tipper, Amos Burton van Wes Chatham en Chrisjen Avasarala van Shohreh Aghdashloo.

Het personage Holden en de bemanning van de Rocinante vechten samen met de gecombineerde vloot van aarde en Mars om de binnenplaneten te beschermen tegen Marco Inaros en de dood en verderf van zijn Vrije Marine. Ondertussen is er een verre planeet voorbij de Rings, dat als een nieuwe macht opkomt.

Clip met Amos en Peaches
Bekijk hieronder de clip met Amos en Peaches uit het nieuwste seizoen van The Expanse. Bekijk het laatste seizoen op Prime Video, evenals de eerdere vijf seizoenen.




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Netflix loopt op 1 januari verder leeg met series
Series / Nieuws

Netflix loopt op 1 januari verder leeg met series

Netflix wordt steeds verder afhankelijk van de eigen producties, de Originals.

Netflix mag nu dan wel de grootste streamingdienst van de wereld zijn, maar aankomende jaren zie je steeds minder films en series van andere aanbieders op de dienst staan. Op 1 januari verlopen contracten met bepaalde aanbieders.

En dit geldt niet alleen voor Netflix. Ook Amazon Prime Video en Apple TV+ gaan content verliezen. Het gevolg is dat het aanbod nog meer versnipperd wordt en dat heeft vooral te maken met de komst van diensten als Disney+, HBO Max, Paramount+ en Peacock.

Dichter bij huis treft het vanaf 1 januari al Ziggo Movies & Series XL. WarnerMedia trekt namelijk het grootste gedeelte van de HBO-films en series terug in het voordeel van HBO Max. Ziggo krijgt er wel content van NBCUniversal voor terug, totdat de dienst Sky Showtime is uitgerold.

WarnerMedia gaat in 2021 ook content van Warner Bros. en Warner Television weghalen bij Netflix. Zo verdwijnt Friends en mogelijk de The Lord of the Rings-films. Disney+ zal voortaan de plek worden waar je series als Prison Break, 24 en Modern Family kunt bingen.

Het gevolg is dat alle diensten gaan vertrouwen op hun eigen films en series. En zo hebben we weer een soort ouderwetse tv-zenders, maar dan nu betaald en een handige terugkijk-functie.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Laatste seizoen Netflix-serie 'Dark Desire' binnenkort te streamen
Series / Nieuws

Laatste seizoen Netflix-serie 'Dark Desire' binnenkort te streamen

Eerder werd door Netflix bekend gemaakt dat er geen derde seizoen meer zal verschijnen...

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Het eerste seizoen van de Mexicaanse serie Oscuro Deseo, in het Engels Dark Desire was een instant hit op streamingdienst Netflix. Nu is bekend wanneer het tweede en tevens ook laatste seizoen zal verschijnen.

Fans hopen dat we in het tweede seizoen te weten zullen komen wie Brenda nu echt heeft vermoord. Het is ook nog altijd mogelijk dat er sprake is van zelfmoord en niet zozeer van moord.

Eerder werd reeds door Netflix bekend gemaakt dat het merendeel van de castleden uit het eerste seizoen ook in het vervolg te zien zullen zijn. Het gaat hierbij dan onder meer om namen zoals bijvoorbeeld Maite Perroni, Alejandro Speitzer, Erik Hayser, Jorge Poza, Regina Pavón evenals Maria Fernanda Yepes.

Laatste seizoen
De kijkcijfers en de commentaren op het eerste seizoen van Dark Desire waren zo (verrassend) goed dat een vervolg niet uit kon blijven. Echter heeft Netflix ondertussen wel laten optekenen dat het tweede seizoen het laatste zal zijn. Er zal dus geen derde deel meer verschijnen.

Het tweede seizoen van Dark Desire is te streamen vanaf 2 februari 2022 bij Netflix. Heb je het eerste seizoen nog niet gezien? Ook deze is uiteraard nog in het aanbod van 's werelds grootste streamingdienst terug te vinden!

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Releasedatum 'Cheer' seizoen 2 bekend
Series / Nieuws

Releasedatum 'Cheer' seizoen 2 bekend

Netflix heeft meteen ook een trailer de wereld ingestuurd met beelden van het tweede seizoen...

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Heel wat fans van de reeks Cheer kijken uit naar het verschijnen van het tweede seizoen. Nu heeft Netflix niet alleen bekend gemaakt wanneer deze zal verschijnen, daarnaast werd er ook meteen een (nieuwe) trailer de wereld ingestuurd.

In het tweede seizoen van Cheer zien we hoe een nieuwe ster de gehele dynamiek van Navarro Cheer zal veranderen. Tegelijkertijd krijgt het team ook af te rekenen met de gevolgen van de pandemie.

Alsof bovenstaande nog niet voldoende is zien we in het tweede seizoen van Cheer eveneens hoe er een toch wel ernstige criminele beschuldiging wordt geuit tegen één van de teamgenoten.

Trinity Valley Community
Hetgeen waar de meeste fans misschien nog wel naar uitkijken is de introductie van één van de rivalen van Navarro Cheer, namelijk Trinity Valley Community. Ook zij zijn in volle voorbereiding voor het kampioenschap van 2021 dat plaatsvond in Daytona.

De onderstaande trailer die door Netflix de wereld in werd gestuurd voorziet ons alvast van een aardig voorsmaakje voor wat het tweede seizoen van de reeks betreft. Dat tweede seizoen volledig bekijken is mogelijk bij de streamingdienst vanaf 12 januari 2022.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Netflix onthult gruwelijke 'Feria'-trailer over massamoorden
Series / Trailer

Netflix onthult gruwelijke 'Feria'-trailer over massamoorden

Feria: La luz más oscura ziet er behoorlijk tof uit en komt snel naar Netflix.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Begin volgend jaar krijgen we op Netflix weer een opwindende nieuwe Spaanse original te zien, namelijk de serie Feria: La luz más oscura. De eerste trailer is vandaag vrijgegeven en laat zien dat Netflix er fors in geïnvesteerd heeft.

Feria: La luz más oscura speelt zich af in een klein dorpje in de bergen van Andalusië. We worden mee naar de jaren negentig genomen. Daar volgen we twee zussen die een vreselijk familiegeheim ontdekken.

Feria-trailer
Vandaag kwam Netflix met de eerste trailer voor Feria en die laat zien dat het een behoorlijk spannende serie wordt.



Netflix kwam natuurlijk zelf ook met een synopsis. "Je bent 17 jaar oud. Je woont in Andalusië in de jaren negentig. Op een dag kom je er samen met je zus achter dat je ouders ervan beschuldigd worden meer dan twintig moorden op hun geweten te hebben. Ze zijn verdwenen en het volk eist gerechtigheid en wraak."

Feria: La luz más oscura zie je vanaf 28 januari op Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Verrassende Netflix-serie is nu de grootste serie van 't moment
Series / Nieuws

Verrassende Netflix-serie is nu de grootste serie van 't moment

True Story stoot The Wheel of Time van de kijkcijfertroon en dat hadden we niet verwacht.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Hoewel Hawkeye van Disney+ en The Wheel of Time van Prime Video natuurlijk must-watch series zijn voor de fans, staat een verrassende Netflix-serie nu helemaal bovenaan de streaminglijsten.

Nielsen schrijft dat True Story van Netflix de meest bekeken serie was. Kijkers streamden maar liefst 943 miljoen minuten. Hawkeye kwam binnen op de tweede plaats met 853 miljoen minuten aan streams en de serie The Wheel of Time met 663 miljoen minuten. En dan was er nog Cowboy Bebop, dat met 630 miljoen minuten op de vierde stek stond.

True Story op plek #1
True Story neemt zeven afleveringen in beslag. We volgen Kevin Hart in de rol van Kid. Hij is een opkomend komiek die in een situatie van leven op dood terecht komt, als zijn toer hem naar thuisstad Philadelphia brengt. Dan neemt de boel een nogal onverwachte wending.

In de Netflix-serie zie je ook Wesley Snipes, Billy Zane, John Ales, Paul Adelstein, Theo Rossi en William Catlett.

Voor Hawkeye geldt dat de serie op 22 december afgerond werd. The Wheel of Time is ook sinds vorige week klaar met uitzendingen. Die show is al vernieuwd voor een tweede seizoen, dat reeds in productie is.

True Story binge je op Netflix.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Undercover' krijgt keiharde kritiek van fans
Series / Nieuws

'Undercover' krijgt keiharde kritiek van fans

Undercover wordt in België uitgezonden door EEN en dat maakte een foutje.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Netflix is druk bezig met uitzenden van de serie Undercover. Waar de streamingdienst normaliter het standaard bingemodel volgt, gaat dat nu niet op.

Netflix kiest namelijk voor een wekelijkse lancering van nieuwe afleveringen. In België wordt de serie niet alleen op Netflix uitgezonden, maar ook op televisiezender Eén. En daar maakte men een foutje dat tot behoorlijk wat kritiek heeft geleid.

Undercover-kritiek
Elke zondag kan je in België een nieuwe aflevering van Undercover op televisie zien. Pas daarna zie je 'm in België op Netflix.

Maar het gaat niet altijd even goed. Bij de meest recente aflevering zond Eén per ongeluk een aflevering uit waarin geen Turks meer gesproken werd. In plaats daarvan hoorde je continu een Nederlandse voice-over in plaats van Turkse taal.

Daar waren kijkers bepaald niet blij mee, wat ze duidelijk lieten merken op Twitter. Undercover zie je hier in Nederland op Netflix.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Petitie om gecancelde Netflix-serie terug te brengen scoort gestoord goed
Series / Nieuws

Petitie om gecancelde Netflix-serie terug te brengen scoort gestoord goed

Julie and the Phantoms zou wat 100.000 (!) mensen moeten terugkeren op televisie.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De petitie om de Netflix-serie Julie and the Phantoms terug te brengen scoort enorm op Change.org. Maar liefst 100.000 mensen zetten een handtekening om de serie terug te brengen, nadat deze eerder deze maand gecancelled werd.

Een aantal van de cast- en crewleden reageerden op sociale media al op het cancellen van de serie. Ze waren daar allerminst blij mee natuurlijk en hadden gehoopt op meer. Nou, daar zijn ze absoluut niet de enigen in.

Meer Julie and the Phantoms
De petitie om Julie and the Phantoms terug te brengen, trok al meer dan 100.000 handtekeningen. Streaming is het spreekwoordelijke land van tweede kansen, dus de strategie zou zich zomaar eens uit kunnen betalen.

Rebecca den Boer kwam met de petitie en schrijft op Change.org het volgende: "We willen een tweede seizoen van Julie and the Phantoms zien. Deze serie heeft zoveel mensen zoveel vreugde gebracht en velen geïnspireerd hun dromen te volgen. We willen allemaal meer zien van deze buitengewone serie, cast en crew."

Check hieronder de petitie:

Check de petitie hier op Change.org.


Julie and the Phantoms seizoen 1 is te zien op Netflix.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Nu op Netflix: De verrassend spannende comedyserie 'Anxious People'
Series / Nieuws

Nu op Netflix: De verrassend spannende comedyserie 'Anxious People'

Wanneer een bankovervaller plots in rook opgaat lijkt iedereen wel verdacht te zijn...

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Vandaag is op Netflix de gloednieuwe en opvallend spannende comedyserie Anxious People verschenen. De Scandinavische reeks is gebaseerd op de bekende bestseller van Fredrik Backman.

In Anxious People zien we hoe een bankovervaller de bezoekers van een open huis gegijzeld houdt. Dit tot hij plots zomaar in rook blijkt te zijn opgegaan. Meteen zijn alle personen die zich in het huis bevonden op het moment van de verdwijning verdacht.

Gelijknamige bestseller
De inspiratie voor de reeks heeft men niet ver hoeven zoeken. De serie is namelijk gebaseerd op de gelijknamige bestseller van Fredrik Backman. Verantwoordelijk voor het script van de reeks zijn Camilla Ahlgren en Alex Haridi. De regie van de serie is in handen van Felix Herngren.

De cast van Anxious People bestaat uit namen die vooral in Scandinavië zelf een belletje zullen doen rinkelen. Het gaat hierbij onder meer om acteur Alfred Svensson die in de huid kruipt van Jack. Dan Ekborg speelt dan weer de rol van de vader van Jack, namelijk Jim.

Het eerste seizoen van de gloednieuwe reeks Anxious People is vanaf vandaag te bekijken op streamingdienst Netflix. Wil je alvast even aftoetsen of deze reeks wel iets is voor jou of niet? Dat is mogelijk met de onderstaande trailer!

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Killing Eve' is terug in eerste trailer voor seizoen 4
Series / Trailer

'Killing Eve' is terug in eerste trailer voor seizoen 4

Killing Eve krijgt nog maar één seizoen en daarvan hebben we nu een trailer.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De eerste teaser voor het laatste seizoen van Killing Eve is eerder deze maand al vrijgegeven. Die liet nog geen beelden van het nieuwe seizoen zien. Dat geldt gelukkig wel voor de eerste trailer die is vrijgegeven.

BBC America kwam met een blik op de laatste avonturen van Eve en Villanelle. Toegegeven, het gaat slechts om één scène van het seizoen, maar de eerste teaser herinnert het publiek er wel op effectieve wijze aan wat we voorheen gezien hebben.

Killing Eve seizoen 4
Het vierde seizoen van de serie Killing Eve debuteert op 27 februari 2022 op BBC America.

Na de climax van seizoen 3, zijn Eve, Villanelle en Carolyn terecht gekomen op heel verschillende plekken. Na het gesprek van Eve en Villanelle op de brug, is Eve op een wraakmissie en Villanelle heeft een nieuwe gemeenschap gevonden in een poging om te bewijzen dat ze geen 'monster' is.

Intussen jaagt Carolyn nadat ze Paul heeft vermoord, op The Twelve, in de hoop hen compleet aan te kunnen pakken, want zij bevalen de moord op Kenney.

Killing Eve volgt de buitengewone vrouwen, gedreven door passie, wraak en obsessie en stomen richting een rommelige, genuanceerde en glorieuze seriefinale. Check hieronder de teaser!





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Megahit van Netflix krijgt nog meer seizoenen!?
Series / Nieuws

Megahit van Netflix krijgt nog meer seizoenen!?

De maker en bedenker van Squid Game is in gesprek voor 2 nieuwe seizoenen.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De Zuid-Koreaanse serie Squid Game bleek dé grootste hit ooit in de geschiedenis van Netflix. Gek is het dus niet dat er nu al gesproken wordt over een derde seizoen.

Bedenker en maker Hwang Dong-Hyuk onthulde tijdens een interview met het Koreaanse KBS dat er mogelijk een derde seizoen komt. "Ik voer gesprekken met Netflix over een tweede en een derde seizoen," legde hij uit.

Er komt snel nieuws
Opmerkelijk genoeg is nog altijd niets helemaal besloten. "Maar we gaan binnenkort tot een conclusie komen", aldus de bedenker.

Squid Game-fans hebben dus heel wat om naar uit te kijken de komende tijd. De serie zal hopelijk snel een tweede en derde seizoen krijgen.

Recent vertelde Hwang tijdens een interview al dat er wat hem betreft een tweede seizoen komt. Hij vertelde: "het zit nu al in mijn hoofd. Ik ben het nu aan het plannen. Maar het is denk ik te vroeg om te zeggen wanneer en hoe het er komen gaat."

Squid Game zie je op Netflix.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Hoe deze ontzettend gore scène gemaakt werd voor 'The White Lotus'
Series / Nieuws

Hoe deze ontzettend gore scène gemaakt werd voor 'The White Lotus'

The White Lotus bevat een behoorlijk gore scène en die werd als volgt gemaakt.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
The White Lotus is een van de beste streamingseries van dit jaar. In de finale zit een behoorlijk goor moment, waar acteur Murray Bartlett in een nieuw interview uitgebreid over vertelt.

De HBO-serie The White Lotus is bedacht, geschreven én geregisseerd door Mike White. Er werden zes afleveringen gemaakt, rond een groep rijke gasten die aankomt in een tropisch resort in Hawaii en wiens leven compleet op z'n kop komt te staan. Niemand voelt de chaos meer dan het personage van Bartlett, Armond. Als manager van het resort begint het al fout te gaan als hij met Shane in discussie raakt nadat hij per ongeluk de man die op huwelijksreis is de verkeerde kamer geeft.

Het gaat helemaal mis
In de serie raakt Shane compleet geobsedeerd met Armond en het idee dat 'ie mogelijk het op hem voorzien heeft. Hij geniet dus helemaal niet van zijn huwelijksreis met nieuwe echtgenote Rachel.

Aan het einde van de serie neemt Armond wraak op Shane. Hij sluipt zijn kamer binnen en poept op z'n eigendommen. Het is een gruwelijk moment, vooral als Shane per ongeluk Armond neersteekt en doodt aan het einde van de aflevering.

Tegenover The Guardian vertelt Bartlett hoe het gemaakt is:

"Ik zou niet de magie van zo'n magisch televisiemoment weg willen geven [lacht]. Ik kan je wel zeggen dat ik het niet was. Ik bedoel, het was wel knap van mij om dit te doen boven een koffer, maar de rest is in post-productie gemaakt," aldus Bartlett.

"Ik vond het vreselijk toen ik het voor het eerst zag. Om jezelf expliciet te zien poepen op televisie is nogal wat."



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Waarom stopte Marvel met 'Runaways'?
Series / Nieuws

Waarom stopte Marvel met 'Runaways'?

Een van de castleden van de serie Runaways geeft wat hij denkt dat 't antwoord is.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Als het op de vele series van Marvel Television aankomt, zijn er een aantal waarvan fans zeker denken: hier moet een remake van komen, of een voortzetting.

Denk aan series als Daredevil, Jessica Jones, The Punisher en Agents of SHIELD. Maar opvallende andere kandidaten zijn misschien ook wel Agent Carter en Runaways. Die laatste serie duurde uiteindelijk drie seizoenen en 33 afleveringen en werd vervolgens gecancelled. Maar waarom?

Waarom een einde
Acteur Greg Sulkin, die een van de rollen speelde in Runaways, was te gast bij de podcast Inside of You van Michael Rosenbaum.

Tijdens de aflevering vertelde Sulkin waarom hij denkt dat Runaways geannuleerd werd.

"Ik denk dat het wat streaming betreft, goedkoper is om het bij drie seizoenen te houden. Ze moeten na het derde seizoen met iedereen in gesprek over een nieuw contract. Ik vond hem een geweldig personage om te spelen en leerde veel over visuele effecten en hoe dat allemaal werkt. Ze hebben er een fortuin aan uitgegeven en het was altijd een droom voor mij om op te nemen bij Paramount. Ik weet nog toen mijn moeder en ik dat bezochten en ik een droom had, en ineens het pasje en de code voor de deuren kreeg."



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
De nieuwste Arrowverse-serie onthult z'n verhaal
Series / Nieuws

De nieuwste Arrowverse-serie onthult z'n verhaal

Naomi gaat straks dit verhaal vertellen in de allereerste aflevering. Kom maar door!

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Over een paar weken wordt de nieuwe Arrowverse-serie Naomi gelanceerd. Het is de nieuwste in een lange reeks series in de franchise van The CW, die gebaseerd is op de DC Comics.

De serie is gebaseerd op de comics rond het gelijknamige personage en volgt de reis van een tienermeisje dat begint in een klein stadje in het noordwesten van de Verenigde Staten en later achter haar oorsprong komt. Ze realiseert zich dat ze helemaal niet van de aarde komt en probeert haar oorsprong te achterhalen.

Het verhaal van Naomi
The CW heeft een uitgebreide synopsis voor de pilot van Naomi vrijgegeven. Die zetten we hieronder voor je:

Naomi McDuffie leeft haar leven als topleerlinge, skateboarder en Superman-stan, als een 'stunt' in het midden van haar thuisstadje Port Oswego haar leven volledig op z'n kop zet. De ouders van Naomi maken zich zorgen over de vreemde momenten dat hun dochter het bewustzijn verliest en de beste vrienden van de tiener - Annabelle, Nathan, Lourdes, Anthony en Jacob - voegen zich bij haar om te ontdekken wie of wat achter het onverwachte moment zit dat de hele militaire stad aan het twijfelen heeft gebracht.

Een boel onderzoek leidt ertoe dat Naomi en haar vrienden erachter komen dat de eigenaars van twee lokale bedrijven - Dee en Zumbado - meer over het incident weten dan wie dan ook. Al snel realiseert Naomi zich dat het mysterieuze moment het begin van een opwindende reis is en haar leven zal daardoor voor altijd veranderen.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Cobra Kai'-makers willen deze acteur in seizoen 6
Series / Nieuws

'Cobra Kai'-makers willen deze acteur in seizoen 6

Zit Andrew Garfield straks in seizoen 6 van Netflix-hit Cobra Kai?

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De Cobra Kai-showrunners speculeren over wat de toekomst zou kunnen brengen als ze bijvoorbeeld de megafan Andrew Garfield zouden casten in het zesde seizoen.

Garfield ken je vermoedelijk als hoofdrolspeler in de The Amazing Spider-Man-franchise van Sony Pictures of van films als Hacksaw Ridge en Silence. De acteur staat bekend om zijn liefde voor de hitserie van Netflix, Cobra Kai, en we weten dat hij er graag in te zien zou willen zijn. Sterker nog: zijn liefde voor de serie leidde zelfs tot een video van de cast van Cobra Kai die hem prees om zijn liefde voor de show.

Cobra Kai-rol?
Cobra Kai pikt de draad dertig jaar na de gebeurtenissen van de Karate Kid-films op en luidt een nieuw tijdperk voor de personages van de serie in.

In een interview vertelde Josh Hurwitz, en van de drie makers van de Netflix-serie, over de rol die hij de Spider-Man acteur misschien wel zou willen geven als het ooit zover zou komen.

"Wat ik je zal zeggen, is dat we zijn reactie zagen en zagen hoeveel hij van de serie hield en allemaal wel heel enthousiast werden. We zijn allemaal fanm" aldus Hurwitz. "Ik denk dat je hem een unieke look en een uniek gevoel moet geven dat niet lijkt op een andere personage in de serie."

Maar of hij te zien zal zijn in een eventueel zesde seizoen? "Het is misschien beter om daar niks over te zeggen. Misschien zit hij wel in de serie en zou ik dan het risico lopen alles te verpesten."

Cobra Kai zie je op Netflix.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Hawkeye' zet stiekem iets nieuws en groots op
Series / Featured

'Hawkeye' zet stiekem iets nieuws en groots op

Stiekem zet Hawkeye een kleinschalig Marvel Cinematic Universe op Disney+ op.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Alle zes afleveringen van Hawkeye zijn inmiddels te zien. De serie laat een opvallende nieuwe sector van het Marvel Cinematic Universe zien waar je misschien niet direct op gerekend had.

De films en series van het Marvel Cinematic Universe onderscheiden zich meestal op verhaal, maar komen overeen wat omvang betreft. De boel is altijd groots en er staat altijd enorm veel op het spel. Maar Hawkeye brengt er verandering in. Eindelijk!

Hawkeye is kleiner
Waar Loki bijvoorbeeld nog over het multiversum draaide en zich op meerdere planeten en in meerdere realiteiten afspeelde, geldt dat zeker niet voor Hawkeye.

De serie is bijna microscopisch van schaal, met een verhaal dat zich in de stad New York afspeelt en over de periode van 1 week speelt. De conclusie van de serie heeft ook geen enorm grote gevolgen en de boel blijft allemaal relatief op orde.

Hawkeye lijkt uiteindelijk wel grote gevolgen te hebben voor de opzet van de filmfranchise van Marvel Studios. Want zou er nu niet begonnen kunnen worden met de toevoeging van kleinschalige films en series rond personages als Luke Cage, Jessica Jones en Daredevil?

Hawkeye is in z'n zes afleveringen tellende geheel te zien op Disney+.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'The Big Bang Theory': Dit zijn de favoriete afleveringen van Johnny Galecki
Series / Featured

'The Big Bang Theory': Dit zijn de favoriete afleveringen van Johnny Galecki

Johnny Galecki legt uit waarom een aantal afleveringen zijn favoriet zijn.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Johnny Galecki onthulde zijn favoriete afleveringen van de geliefde sitcom The Big Bang Theory waarin hijzelf de hoofdrol heeft.

De acteur heeft heel wat om uit te kiezen: gedurende de 12 seizoenen dat The Big Bang Theory liep, werden er uiteindelijk een bijzonder knappe 279 afleveringen gemaakt. We zien daarin hoe vijf nerderige collega's samenwerken en humoristische dingen beleven.

The Big Bang Theory-afleveringen
In een interview benoemde Johnny Galecki vijf afleveringen die voor hem de favorieten zijn. We zetten ze op een rij.

Seizoen 3, aflevering 19, "The Wheaton Recurrence"
In deze aflevering zegt Leonard voor het eerst tegen Penny dat hij van haar houdt. Galecki houdt ervan omdat het "vol persoonlijke momenten zit, waaronder het personage wiens hart gebroken wordt". Daardoor konden ze Leonard wat volwassener laten worden.

Seizoen 4, aflevering 15, "The Benefactor Factor"
Deze laat zien hoe Leonard zich afvraagt of hij met een oudere vrouw naar bed zou gaan in ruil voor een donatie aan Caltech. Galecki vindt het vooral mooi dat hij met Jessica Walter kon werken en dat Penny een kant van Leonard te zien krijgt die ze niet verwacht had.

Seizoen 6, aflevering 8, "The 43 Peculiarity"
Leonard is jaloerse op de nieuwe studiegenoot van Penny. Na een verhitte ruzie, geeft zij toe dat ze van hem houdt. De reden waarom hij 'm leuk vindt? "Dit is mijn favoriete herinnering aan opnames voor een live publiek. Het voelde heel privé, alle camera's, de crew en het publiek verdwenen dat moment."

Seizoen 7, aflevering 3, "The Gorilla Dissolution"
De acteur heeft vooral het gevoel dat Leonard een nieuwe kant krijgt. Hij verlooft zich zelf met Penny en voor de acteur is het vooral enorm lief dat Leonard enorm lang een ring bij zich droeg, maar wilde wachten op het juiste moment om Penny ten huwelijk te vragen.

Seizoen 8, aflevering 22, "The Graduation Transmission"
Deze aflevering moet Leonard een speech geven op zijn oude school, en komen z'n plannen in het geding door slecht weer. Ook dit is er een die hoog op de lijst van Galecki staat.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Better Call Saul' gaat richting een gruwelijk einde
Series / Featured

'Better Call Saul' gaat richting een gruwelijk einde

Het lijkt er steeds meer op dat Better Call Saul het ergste einde kiest.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Het meest verschrikkelijk denkbare einde van Better Call Saul is nu zeer waarschijnlijk geworden. Recent meldde actrice Rhea Seehorn op Twitter dat het einde van seizoen 6 je echt kapot gaat achterlaten.

Seehorn speelt Kim Wexler in de serie. Zij is partner, liefde en echtgenote van Jimmy McGill in Better Call Saul. Haar rol is net zo prominent als die van Jimmy. We zien in seizoen 5 dat ze na haar huwelijk met Jimmy bepaalde veranderingen doorvoert in haar leven. Ze besluit bijvoorbeeld in de finale een schandaal te creëren dat schade op zal leveren voor de carrière van Howard Hamlin. Een keuze die Jimmy shockeert, maar ook bepaald niet onbezorgd achterlaat.

Gruwelijk lot?
Als je het Twitter-bericht van Seehorn meeweegt, begint het er nogal grimmig uit te zien voor haar personage, Kim Wexler.

Bob Odenkirk vertelde nog dat de makers niet van plan zijn om Kim dood achter te laten aan het einde van de serie. Maar het begint er steeds meer op te lijken dat dit toch haar lot wordt.

Immers is Kim niet te zien in Breaking Bad. En dat de serie Jimmy in het verleden niet dood kan maken, betekent dat Kim's dood eerder dat verschrikkelijke zal zijn waardoor we allemaal helemaal kapot zijn tegen de tijd dat de aftiteling begint te spelen.

Tegen het einde van Better Call Saul raken Jimmy en Kim betrokken bij een conflict tussen Gus en Lalo, nadat Mike Ehrmantraut het leven van Gus redt. Kim en Jimmy zijn nu betrokken, wat vooral betekent dat Kim nu onderdeel is van het criminele leven van Jimmy. Of ze nou wil of niet.

Better Call Saul zie je op Netflix.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Zoveel afleveringen krijgt 'The Book of Boba Fett' en dit is wanneer je ze kan zien
Series / Featured

Zoveel afleveringen krijgt 'The Book of Boba Fett' en dit is wanneer je ze kan zien

The Book of Boba Fett is eindelijk begonnen op Disney+!

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Disney rondt vandaag zijn streamingseizoen af. Met de serie The Book of Boba Fett wordt een nieuwe live-action toevoeging gedaan aan de iconische Star Wars-franchise.

The Book of Boba Fett is technisch gezien een spin-off van The Mandalorian. We zien in de serie Temuera Morrison's Boba Fett en Ming-Na Wen's Fennec Shand. Zij nemen het over in de criminele onderwereld van Tatooine en proberen het territorium dat ooit toebehoorde aan Jabba the Hutt voor henzelf te veroveren. Ditmaal niet met angst als wapen zoals Jabba deed, maar met respect.

Hoeveel afleveringen?
De serie The Book of Boba Fett krijgt geen acht afleveringen zoals je misschien zou verwachten op basis van The Mandalorian, maar zeven.

De komende weken mag je elke vrijdag een nieuwe verwachten. De finale van The Book of Boba Fett verschijnt op 9 februari 2022 op Disney+

The Book of Boba Fett is bepaald niet de enige serie in de Star Wars-franchise van 2022. We verwachten namelijk ook series als Star Wars: Andor en Star Wars: Obi-Wan Kenobi.

Vanaf vandaag is The Book of Boba Fett te zien op Disney+.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.