search
Laatste seizoen Netflix-serie 'Dark Desire' binnenkort te streamen
Series / Nieuws

Laatste seizoen Netflix-serie 'Dark Desire' binnenkort te streamen

Eerder werd door Netflix bekend gemaakt dat er geen derde seizoen meer zal verschijnen...

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Het eerste seizoen van de Mexicaanse serie Oscuro Deseo, in het Engels Dark Desire was een instant hit op streamingdienst Netflix. Nu is bekend wanneer het tweede en tevens ook laatste seizoen zal verschijnen.

Fans hopen dat we in het tweede seizoen te weten zullen komen wie Brenda nu echt heeft vermoord. Het is ook nog altijd mogelijk dat er sprake is van zelfmoord en niet zozeer van moord.

Eerder werd reeds door Netflix bekend gemaakt dat het merendeel van de castleden uit het eerste seizoen ook in het vervolg te zien zullen zijn. Het gaat hierbij dan onder meer om namen zoals bijvoorbeeld Maite Perroni, Alejandro Speitzer, Erik Hayser, Jorge Poza, Regina Pavón evenals Maria Fernanda Yepes.

Laatste seizoen
De kijkcijfers en de commentaren op het eerste seizoen van Dark Desire waren zo (verrassend) goed dat een vervolg niet uit kon blijven. Echter heeft Netflix ondertussen wel laten optekenen dat het tweede seizoen het laatste zal zijn. Er zal dus geen derde deel meer verschijnen.

Het tweede seizoen van Dark Desire is te streamen vanaf 2 februari 2022 bij Netflix. Heb je het eerste seizoen nog niet gezien? Ook deze is uiteraard nog in het aanbod van 's werelds grootste streamingdienst terug te vinden!

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen