search
'The Book of Boba Fett' onthult onverteld 'Star Wars'-verhaal
Series / Featured

'The Book of Boba Fett' onthult onverteld 'Star Wars'-verhaal

Star Wars-serie The Book of Boba Fett doet opvallende onthullingen.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Eindelijk is 't dan begonnen, de serie The Book of Boba Fett. Deze week werd aflevering 1, Stranger in a Strange Land, vrijgegeven.

Die aflevering laat het onvertelde verhaal van Star Wars: Return of the Jedi zien. Boba Fett overleefde de val in de Sarlacc-pit. Zoveel wisten we al. Wat we nog niet wisten, was hoe Boba Fett het overleefde.

The Book of Boba Fett-verhaal
In The Book of Boba Fett zien we dat Boba Fett droomt van zijn verleden, en van zijn thuiswereld Kamino. Daar werd hij geboren als onveranderde kloon. Hij droomt van zijn vader Jango Fett die onthoofd werd tijdens de eerste Battle of Geonosis. Hij droomt vervolgens van zijn pijn en lijden in de maag van de Sarlacc.

In de flashback weet Fett, beschermd door zijn harnas dat gemaakt is van Beskar en Durasteel, zich een weg te vechten naar een half verteerde Stormtrooper. Hij ademt van diens zuurstofvoorraad. Vervolgens slaat Boba Fett zich letterlijk een weg door de maag van de Sarlacc, steekt hij zijn vlammenwerper aan en brandt hij zich zo een weg door de buik van het wezen.

Fett weet te ontkomen en zakt snel daarna in elkaar. Jawa's stelen zijn harnas en wapens en laten hem voor dood achter in een zandstorm. Daar wordt Fett gevonden door Tusken Leaders en is hij te zwak om hun leider te verslaan. Het is dankzij een kind dat hij uiteindelijk kan ontkomen.

De serie The Book of Boba Fett zie je op Disney+.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen