Eerste recensies 'Star Wars'-serie 'The Book of Boba Fett': Kijken of skippen?

Eerste recensies 'The Book of Boba Fett': Kijken?

Is de serie The Book of Boba Fett van Disney+ de moeite van het kijken waard?

Jim Pedd, 29 december 2021 22:14

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Eindelijk is 'ie dan te zien op Disney+: de serie The Book of Boba Fett. In dit artikel zetten we voor je op een rij wat critici van de eerste aflevering vinden.
De reacties lijken nog behoorlijk gemengd te zijn. In The Book of Boba Fett zie je hoe Boba Fett samen met Fennec Shand zijn greep op de onderwereld van Tatooine probeert te vestigen. Elke week is er een nieuwe aflevering te zien.

De eerste recensies
We zetten de eerste recensies van The Book of Boba Fett voor je op een rij:

RadioTimes: "Dit was een behoorlijk weinig overweldigende eerste aflevering. Maar misschien moest dat wel voor de serie om op gang te komen. Ik weet nog hoe de eerste aflevering van The Mandalorian dat ook had, en kijk waar we nu zijn?"

Game Revolution: "Aflevering 1 van The Book of Boba Fett is kort, maar heerlijk en heeft prima tempo in z'n scènes met dialoog en actie. Ik ben zeker aangehaakt voor toekomstige delen en Star Wars-fans zal dit zeker opvallen."

MEAWW: "The Book of Boba Fett heeft in elk geval het potentieel om een van de beste Star Wars-series te zijn, mits deze er maar in slaagt om iedereen aan 't scherm vast te houden."

Laughing Place: "Al met al zou ik zeggen dat dit een behoorlijk solide start is voor The Book of Boba Fett. Er zit veel actie in de aflevering, een aantal toffe momenten en heel wat opwindende Star Wars easter eggs voor de fans."

The Book of Boba Fett zie je op Disney+.
Lees meer over: The Book of Boba Fett, Star Wars, Disney Plus, Lucasfilm, Temuera Morrison

Populair nieuws