Deze DC-superheld ziet er wel erg crappy uit

Deze DC-superheld ziet er wel erg crappy uit

Peacemaker doet het er duidelijk om en is volgend jaar op HBO Max te zien.

Jim Pedd, 30 december 2021 om 06:38

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Na het debuut van The Suicide Squad eerder dit jaar zijn fans nieuwsgierig wat de toekomst inhoudt voor hun favoriete personages.
Het eerste voorbeeld is de aankomende live-action serie Peacemaker. Die volgt de avonturen van Christopher Smith, a.k.a. Peacemaker. Hij is geen gewone gekostumeerde held en ook niet de enige in de televisieserie die James Gunn maakte voor streamingdienst HBO Max.

Judomaster!
Vandaag is door James Gunn de eerste foto vrijgegeven van Judomaster, die ook in de serie zit. De rol wordt gespeeld door Nhut Le, en vandaag is er dus de blik.

Judomaster debuteerde in 1964 in de comics Special War Series #4 van Joe Gill en Frank McLaughlin. Judomaster werd in eerste instantie neergezet als Hadley 'Rip' Jagger, een sergeant uit de Tweede Wereldoorlog die heel goed was in (ja dat heb je goed geraden): Judo.

Hadley's zoon, een openlijk homoseksuele man genaamd Thomas "Tommy' Jagger, nam zijn naam over en gebruikte 'm om dienst te doen binnen de groep Checkmate. Een derde incarnatie debuteerde in Justice League Quarterly, maar maakte niet genoeg indruk om lang te blijven.

Vervolgens was er nog Sonia Sato, die ook lid van de groep werd. Check hieronder 't beeld:


Lees meer over: Peacemaker, HBO max, James Gunn

Populair nieuws