search
'Batwoman' komt met heel nieuwe Joker en Poison Ivy
Series / Nieuws

'Batwoman' komt met heel nieuwe Joker en Poison Ivy

Batwoman doet het weer anders in het Arrowverse en DC Comics.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
The CW heeft een synopsis vrijgegeven voor Trust Destiny, de achtste aflevering van het derde seizoen van de serie Batwoman.

De aflevering zal een aantal verhaallijnen van de midseason finale voortzetten, waaronder de opkomst van Poison Mary en Marquis Jet, die dienst doet als de nieuwe versie van The Joker/ Daarnaast neemt het Bat Team het op tegen de bedreiging die van Mary uitgaat en zoeken ze de verdwijning van Pamela Isley uit.

De synopsis
De synopsis van The CW is een uitgebreide:

"Maryh en Alice blijven een zusterlijke band opbouwen. Ryan, Luke en Sophie zijn wanhopig en willen alles doen om hen te stoppen, zelfs een voorstel volgen van Renee Montoya dat Gotham City voor altijd kan verlossen van Pamela Isley. Terwijl het team jaagt op de bron van Poison Mary's kracht - en mogelijke overlijden - wordt Renee gedwongen haar hartverscheurende verleden opnieuw onder ogen te komen."

Maar dat is niet alles: "Intussen wordt Marquis steeds meer losgeslagen en weet hij vooral een mooi en bizar groot feest te geven in Wayne Tower. En iedereen is uitgenodigd."

De aflevering is geregisseerd door Marshall Virtue en geschreven door Ebony Gilbert en Daphne Miles.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen