Deze bizarre schurk bestaat in het Arrowverse

Bizarre schurk bestaat in het Arrowverse

Het Arrowverse heeft ook ruimte voor klassieke Batman-schurk Swamp Thing!

Jim Pedd, 27 november 2021 om 12:25

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

De midseason finale van Batwoman was eerder deze week te zien. Die bood een verhaallijn boordevol referenties naar DC Comics.
De promo introduceerde twee van de grootste schurken van de show tot nu toe: Mary Hamilton, a.k.a. Poison Ivy en Marquis Jet, a.k.a. The Joker. Ondertussen benoemde de serie ook een aantal opvallende schurken en horen we dat een van de meest bekende DC-schurken bestaat in de serie.

Swamp Thing!
In de nieuwe aflevering van Batwoman zien we gesprekken over Poison Ivy. Een gesprek gaat over botanische vaardigheden die niet zo prominent gezien zijn "sinds Swamp Thing".

Het is een beetje plat, maar het is een eerste bevestiging dat een versie van Swamp Thing bestaat binnen het Arrowverse. En laat dat nou net iets zijn waar fans sinds het debuut van de live-action serie Swamp Thing zich vraagtekens bij zetten.

Marc Guggenheim, producent van het Arrowverse, vertelde op zijn beurt dat hij "kei en keihard geprobeerd" heeft "om Swamp Thing in Crisis on Infinite Earths te krijgen. Want als je Constantine hebt dan is het een beetje een gemiste kans om geen crossover met Swamp Thing te maken."
Bron: ComicBook

Lees meer over: Arrowverse, Batwoman, Swamp Thing

Populair nieuws