search
'Outlander' seizoen 6 is duister en opwindend
Series / Nieuws

'Outlander' seizoen 6 is duister en opwindend

Sam Heughan vertelt over het nieuwe seizoen van Outlander, dat opwindend wordt volgens hem.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Outlander-acteur Sam Heughan belooft dat het zesde seizoen van de serie duister en opwindend wordt. De boel ging in augustus 2014 van start en is gebaseerd op de gelijknamige boeken.

De serie Outlander draait om Claire Randall, een militaire non die tijdens de Tweede Wereldoorlog werkzaam is en ineens naar het jaar 1743 getransporteerd wordt. Daar wordt ze verliefd op de Highlander Jamie Fraser, die al snel betrokken raakt bij de opstand van Jacobijnen. De verfilming is goed ontvangen, met name omdat 'ie goed is in het combineren van genres en tijdsperiodes.

Outlander seizoen 6
Heughan vertelde tijdens een nieuwe aflevering van Good Morning America dat het zesde seizoen minder afleveringen krijgt door corona. Maar ook dat 't verhaal duister en opwindend gaat zijn.

"Het is Outlander en alles zit erin. Je hebt geschiedenis, romantiek, avontuur. Wel is het een korter seizoen, wat door COVID en een aantal van de uitdagingen waar we mee te maken kregen heeft. Maar de afleveringen zijn langer. Al met al is het gewoon een geweldig seizoen. Het is duister. Het is opwindend. Fans gaan er echt van houden," aldus de acteur.

Eerder vertelde actrice Caitriona Balfe al dat haar personage Claire een stuk minder stabiel is in het nieuwe seizoen. Daarmee gaan we inderdaad richting spannende afleveringen!

Outlander zie je op Netflix.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen