search
Sam Heughan over Jamie in 'Outlander' seizoen 6
Series / Nieuws

Sam Heughan over Jamie in 'Outlander' seizoen 6

Hoe gaat de serie Outlander straks verder begin 2022 op Netflix?

Het duurt niet heel lang meer voor het zesde seizoen van de serie Outlander terugkeert op Netflix. Er zijn al vijf seizoenen verschenen en begin januari keert de dramaserie terug voor een kort en mogelijk aangrijpende zesde seizoen.

Het seizoen is kort doordat er "slechts" acht afleveringen verschijnen in plaats van de normale dertien. Dit heeft uiteraard te maken met de gevolgen van de coronacrisis.

Het nieuwe seizoen laat vervolgt de strijd van Claire en Jamie om degenen van wie ze houden te beschermen, terwijl ze door de beproevingen van het leven in koloniaal Amerika doorstaan. We zien Caitrí­ona Balfe als Claire Beauchamp Fraser en Sam Heughan als James "Jamie" MacKenzie Fraser.

Het verhaal van Jamie op Fraser's Ridge
In onderstaande video geeft Heughan enig inzicht in de toekomst van Jamie op Fraser's Ridge in seizoen 6. Je kunt seizoen één tot en met vijf van Outlander kijken op Netflix voordat seizoen 6 op 6 maart in première gaat.De serie volgt Claire Randall, een verpleegster tijdens de Tweede Wereldoorlog. Zij wordt op mysterieuze wijze naar het jaar 1743 gestuurd en moet gelijk vrezen voor haar leven. Claire wordt hier gedwongen te trouwen met Jamie Fraser, een romantische, Schotse soldaat, en komt zodoende in een driehoeksverhouding terecht met twee totaal verschillende mannen uit verschillende levens.


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen