search
Deze 'Emily in Paris'-ster is boos om typecasting
Series / Nieuws

Deze 'Emily in Paris'-ster is boos om typecasting

Emily in Paris-acteur Lucas Bravo is helemaal niet blij met z'n typecasting.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Emily in Paris-acteur Lucas Bravo vertelt tijdens een nieuw interview waarom hij er een hekel aan heeft om als het 'liefje' gecast te worden.

Bravo speelt de rol van Gabriel in de Netflix-serie, waarin we Lily Collins volgen als Emily Cooper - een Amerikaanse twintiger die naar Parijs verhuist om een Frans marketingbedrijf een Amerikaans perspectief te bieden. Daar worstelt Cooper met het vinden van succes op de werkvloer, zoekt ze de liefde en ervaart ze een cultuurclash.

Emily in Paris-liefje
Gabriel is de onderbuurman van Emily en een chef. De twee ontmoeten elkaar in het appartementencomplex en dat is een schattig moment. Emily probeert vaak de deur van Gabriels appartement te openen omdat ze niet snapt hoe het Franse systeem werkt.

Hoe dan ook blijkt Bravo geen groot fan te zijn van typecasting als aantrekkelijk personage:

"Ik doe dit nu tien jaar. Ik had echt wel het gevoel dat ik de goede richting in ging. Maar ineens werd ik het liefje. Dat voelde wat overhaast. Ik had te veel aandacht voor de kwaliteit van het werk dat ik leverde. Beroemd zijn is denk ik het ergste dat je kan overkomen. Het is gewoon rook; het betekent niets."

"Alle kleine dingen die je maken tot wie je bent worden als je het lekkere ding bent gewoon gezien als een fout. Terwijl ik niet perfect ben en niet wil zijn. Juist niet. In Frankrijk willen ze dat good-looking niet, willen ze gebroken gezichten."

Emily in Paris zie je op Netflix.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen