'One Day' serie in productie bij Netflix

'One Day' serie in productie bij Netflix

De serie zal gebaseerd zijn op het gelijknamige boek waar eerder ook al een film van verscheen...

Geoffrey Ketels, 30 december 2021 om 15:44

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Tien jaar geleden verscheen de film One Day met actrice Anne Hathaway in de hoofdrol. De film was gebaseerd op het gelijknamige boek van David Nicholls en ontving uitstekende kritieken. Netflix heeft nu een serie in productie die gebaseerd is op datzelfde boek.
We schrijven het jaar 1988 wanneer Dexter en Emma elkaar ontmoeten. Jammer genoeg gaan ze na het ontvangen van hun diploma al snel elk hun eigen weg. De ene dag die ze samen hebben doorgebracht heeft ervoor gezorgd dat ze elkaar niet meer uit hun gedachten krijgen.

20 jaar
Ondanks het feit dat Dexter en Emma vervolgens elk hun eigen leven leiden blijven ze altijd het gevoel hebben dat er iets niet helemaal goed zit. Tijdens de twintig jaar zijn er ook verschillende korte flashbacks die terug doen denken aan de dag waarop ze elkaar hebben ontmoet.

De serie zal worden geschreven door Nicole Taylor, Anna Jordan en Bijan Sheibani. Voor Anna Jordan geldt dat ze in het verleden ook reeds betrokken was bij de productie van Killing Eve.

Verder is er nog niets bekend met betrekking tot de cast van de reeks. Ook is het nog niet bekend wanneer de serie zal verschijnen.

Lees meer over: One Day, serie, series, Netflix

Populair nieuws