Netflix kondigt nieuwe dramaserie 'Beef' aan

Netflix kondigt nieuwe dramaserie 'Beef' aan

Het wordt een project van de voor een Oscar genomineerde regisseur Lee Isaac Chung...

Geoffrey Ketels, 30-12-2021 16:21

Netflix kan rekenen op een nieuwe, interessante samenwerking. Deze keer gaat het om een samenwerking tussen de streamingdienst en de voor een Oscar genomineerde regisseur Lee Isaac Chung.
Chung kreeg bekendheid door het verschijnen van de film Minari in het jaar 2020. De film slaagde er vorig jaar in om zomaar even zes nominaties voor een Oscar in de wacht te slepen. Uiteindelijk viel de film ook echt in de prijzen, meer bepaald voor beste actrice in een bijrol. Het was de eerste nominatie evenals meteen ook de eerste Oscar voor de uit Korea afkomstige actrice Yuh-Jung Youn.

Nu is het dus tijd voor de eerste samenwerking tussen streamingdienst Netflix en regisseur Chung. Ook voor zijn nieuwe project gaat hij trouwens samenwerken met Yuh-Jung Youn. De rechten voor de serie Beef werden door Netflix eerder in de wacht gesleept tijdens een veiling.

Weinig details bekend
Veel over het plot van de serie Beef is er op moment van schrijven nog niet bekend. Wel weten we dat de opnames aan het einde van de maand januari van 2022 zullen beginnen. De opnames zouden zeker duren tot aan de zomer.

Wanneer de serie gepland staat voor release is momenteel nog niet bekend.

Lees meer over: Beef, serie, series, Netflix, dramaserie, dramaseries

Populair nieuws