search
Spanning verzekerd in nieuwe 'Crime Scene: The Times Square Killer' op Netflix
Series / Nieuws

Spanning verzekerd in nieuwe 'Crime Scene: The Times Square Killer' op Netflix

Er zullen met zekerheid nog eens twee extra seizoenen verschijnen van de reeks...

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De eerste Crime Scene die verscheen onder de naam Crime Scene: The Vanishing at the Cecil Hotel wist vriend en vijand meteen te verbazen. Nu is het tijd voor een nieuwe zaak. Deze keer vertelt de driedelige docuserie het verhaal van de wrede seriemoordenaar waar onder meer naar werd verwezen als de 'Times Square Killer'.

Wanneer er in het jaar 1979 een brand uitbreekt in een hotel dat zich bevindt in het midden van Times Square in New York leidt dat tot een schokkende ontdekking.

De ontdekkingen die gebeuren leiden de rechercheurs die op de zaak zitten in de richting van een wrede seriemoordenaar. Hij krijgt de bijnaam de Torso Ripper. Hij zou het in het bijzonder gemunt hebben op sekswerkers.

Joe Berlinger
De naam achter de docuserie is niemand minder dan Joe Berlinger. Hij was eerder ook al verantwoordelijk voor de productie van Crime Scene: The Vanishing at the Cecil Hotel.

De lancering van dit tweede seizoen van Crime Scene zal zeker niet de laatste zijn. Netflix heeft namelijk bekend gemaakt dat er met zekerheid ook nog twee andere seizoenen zullen verschijnen.

Welke verhaallijnen de andere seizoenen zullen hebben en wanneer ze ongeveer zullen verschijnen is op moment van schrijven nog niet bekend.

De serie Crime Scene: The Times Square Killer is in ieder geval vanaf nu te bekijken op streamingdienst Netflix.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen