search
Drama in luxueus skigebied Kitzbühel in de nieuwe Netflix serie 'Kitz'
Series / Nieuws

Drama in luxueus skigebied Kitzbühel in de nieuwe Netflix serie 'Kitz'

De serie speelt zich af in het luxueuze Oostenrijkse skigebied van Kitzbühel...

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Het Oostenrijkse skigebied Kitzbühel staat algemeen bekend als één van Europa's meest gerenommeerde skigebieden. Ze vormt bovendien ook het decor voor de gloednieuwe dramaserie Kitz.

Kitzbühel staat niet alleen bekend als een luxueus skigebied waar je fantastisch kan wintersporten. Het gebied kenmerkt zich namelijk eveneens door de aanwezigheid van heel wat duistere geheimen.... althans in de serie Kitz.

Kitz vertelt het verhaal van Lisi die op een zeker ogenblik de mogelijkheid krijgt om een blik te werpen achter de façade van de rijke en bloedmooie Vanessa. Wanneer ze dat doet vallen er echter al snel heel wat lijken uit de kast.

Zes afleveringen
Het eerste seizoen van de serie Kitz bestaat uit in totaal zes afleveringen. De reeks werd gefinancierd door verschillende partijen. Verantwoordelijk voor de financiële steun zijn het FilmFernsehFonds Bayern, het German Motion Picture Fund, de Cine Tirol Film Commission en de Medien- und Filmgesellschaft Baden-Württemberg.

Het eerste seizoen van deze gloednieuwe dramaserie is vanaf vandaag, donderdag 30 december 2021 te bekijken op streamingdienst Netflix.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen