Nu op Netflix 'Cobra Kai' seizoen 4!

Nieuw op Netflix: 'Cobra Kai' seizoen 4

Het vierde seizoen van de populaire hitserie verschijnt op de laatste dag van het jaar...

Geoffrey Ketels, 30 december 2021 om 18:17

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

De meeslepende actieserie Cobra Kai kan wereldwijd rekenen op heel wat aandacht en interesse. Het was voor de fans dan ook stevig geduld koesteren tot het vierde seizoen zou gaan verschijnen. Dat wachten is nu gelukkig voorbij!
Op de valreep brengt het jaar 2021 ons nog het vierde seizoen van de hitserie Cobra Kai. In dat vierde seizoen zien we hoe de Miyagi-Do en Eagle Fang dojo's ervoor kiezen om hun krachten te bundelen om de strijd aan te gaan met Cobra Kai. Dit op het karatetoernooi voor kinderen jonger dan 18 jaar.

Er staat veel op het spel. Wie verliest moet namelijk zijn gi ophangen. Ondertussen stelt zich ook de vraag of Daniel en Johnny erin zullen slagen om hun strijdbijl te begraven om zo Kreese te kunnen verslaan. Of wordt het toch Cobra Kai die het gezicht van karate in de vallei zal worden? Er zijn heel vragen waar we in het vierde seizoen van de reeks een antwoord op zullen krijgen.

Nieuwe personages
In het vierde seizoen van Cobra Kai maken heel wat bekende namen (terug) hun opwachting. Daarnaast zijn er echter ook een aantal nieuwe personages van de partij.

Het gaat hierbij onder meer om Dallas Dupree Young die werd gecast voor de rol van Kenny. Hij is een jonge tiener die ervoor heeft gekozen om als het ware te vluchten in de karate om op die manier aan het pesten te ontsnappen. Ook Oona O'Brien is van de partij in het vierde seizoen van de reeks.

Het vierde seizoen van Cobra Kai is te bekijken op streamingdienst Netflix vanaf vrijdag 31 december 2021.Lees meer over: Cobra Kai, serie, series, Netflix

Populair nieuws