Waarom zorgt 'The Book of Boba Fett' voor zoveel verdeeldheid onder 'Star Wars'-fans?

Waarom 'The Book of Boba Fett' fans verdeelt

The Book of Boba Fett wordt bepaald niet unaniem positief ontvangen.

Jim Pedd, 31 december 2021 om 06:00

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

The Book of Boba Fett brengt de legendarische premiejager eindelijk terug naar het Star Wars-universum. Maar de première laat het publiek verdeeld achter.
De serie The Book of Boba Fett geeft het personage Boba Fett een volledig nieuw verhaal. Hij blijkt overleefd te hebben in de Sarlacc-pit, en de serie laat zelfs zien hoe. Maar doet ook al meteen meer onthullingen in de allereerste aflevering.

Gemengde reacties
De eerste aflevering krijgt behoorlijk gemengde reacties van de kijker. The Book of Boba Fett heeft wat sommige kijkers betreft lang niet genoeg tempo. Sommige fans noemen de serie in hun eerste reacties zelfs ronduit saai. De marketing had fans ook vooral voorbereid op grote verrassingen, maar de première bood die nog niet.

The Book of Boba Fett is een serie die er verder visueel wel erg mooi uit ziet en dat laten fans wel weten; ze hebben daar ook lof voor. Maar de visuele liefde die Boba Fett krijgt, is natuurlijk niet hetzelfde als de tegenstelling die fans zien in het ontbreken van echt goede momenten vol met opwindende vechtscènes. Ook het gebrek aan dialoog en de concentratie stille momenten, maakt het voor fans toch lastig.

De serie The Book of Boba Fett plaatst elke week een nieuwe aflevering online. Er komen er nog zes uit en dan is het alweer gedaan.

The Book of Boba Fett zie je op Disney+.
Bron: Screen Rant

Lees meer over: The Book of Boba Fett, Star Wars, Disney Plus, Temuera Morrison

Populair nieuws