'Servant' neemt gestoorde wending in seizoen 3

Servant van Apple TV+ gaat nog veel gruwelijker worden in 't volgende seizoen.

Jim Pedd, 31-12-2021 08:04

In de eerste twee afleveringen van Apple TV+-serie Servant waren Sean (Toby Kebbell) en Julian (Rupert Grint) de stemmen van 'reden' als het aankomt op Dorothy die ervan overtuigd was dat haar zoon nog leefde - eerst als pop en daarna sl andere baby.
Hoewel de twee personages ook zo hun eigen fouten en strijd hebben om te voeren, is duidelijk dat Servant voor hen nog veel in petto heeft in het derde seizoen. Dat is vanaf 21 januari 2022 op Apple TV+ te streamen.

Gestoorde reis in Servant
"Ik denk dat ik een finaliteit van die reis bereikt heb dit seizoen. Hij gaat helemaal van 'ik kan dit niet geloven' en een totale niet-gelover, tot iemand die denkt: 'nou misschien dat dit kan en dat dit kan', en naarmate we door het derde seizoen lopen, ga je merken dat het niet helemaal gaat zoals hij zou hopen," aldus Kebbell tegenover ComicBook.com.

"Ik hoop echt wel dat hier het gesprek over gaat straks. Ik denk niet dat hij liegt over hoeveel hij van zijn vrouw houdt en hoe graag hij zijn familie terug wil. Maar ik denk dat hij liegt over hoe boos hij op haar is voor haar fout en dat hij niet kwaad mag zijn daarover, vreet aan hem."

Bereid je dus maar voor op een groots en tof nieuw seizoen van Servant! De serie is straks weer op Apple TV+ te zien.
Bron: ComicBook

Lees meer over: Servant, Apple TV Plus, Rupert Grint, Toby Kebbell

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Recensie Apple TV+-serie 'Slow Horses' seizoen 3

Recensie Apple TV+-serie 'Slow Horses' seizoen 3

Populair nieuws

Spannende Netflix-thriller blijft een aanrader

Spannende Netflix-thriller blijft een aanrader