search
Apple TV+ zet punt achter geliefde horrorserie
Series / Nieuws

Apple TV+ zet punt achter geliefde horrorserie

Er komt nog een vierde seizoen van de serie Servant van M. Night Shyamalan.

In januari gaat de serie Servant weer verder op Apple TV+. De streamingdienst heeft nu goed nieuws voor de vele fans van de horrorthriller van bedenker en regisseur M. Night Shyamalan. Er komt nog een seizoen.

In januari start seizoen drie van de serie waarin Lauren Ambrose, Toby Kebbell, Nell Tiger Free en Rupert Grint de voornaamste hoofdrollen hebben. Ze spelen respectievelijk het stel Dorothy en Sean Turner, de mysterieuze nanny en de jongere broer van Dorothy.

Apple T+ komt ook met seizoen 4
Apple TV+ heeft nu onthuld dat er nog één seizoen komt. Dat seizoen zal de serie afronden.

"Blij om aan te kondigen (in mijn zeer passende Jericho-t-shirt) dat Servant groen licht heeft voor zijn 4e en laatste seizoen. Ik stelde het doel om 1 verhaal te vertellen in 40 afleveringen, wetende dat er geen garantie was dat we het zouden halen. Het was een enorm risico," schreef Shyamalan op Twitter.



In het derde seizoen is er een nieuwe hoofdrol voor actrice Sunita Mani. Zij speelt een nog onbekend personage in de serie. Wie dat zal zijn, zie je vanaf 21 januari op de streamingdienst van Apple. Er is dus nog tijd om de eerste twee seizoenen te (her)kijken.


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen