search
Bebloede Maggie op foto 'The Walking Dead' seizoen 11b
Series / Foto's

Bebloede Maggie op foto 'The Walking Dead' seizoen 11b

The Walking Dead brengt Maggie in levensgevaar op een nieuwe foto.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
The Walking Dead laat op een nieuwe foto voor het tweede deel van de Final Season Trilogy zien dat Maggie onder het bloed zit. Dat belooft wat.

Aan het einde van het eerste deel zagen we nog hoe Leah de hwacha afvuurt en door raketten aangedreven pijlen afvuurt op de groep van Maggie, de vrienden die Daryl probeerde te redden van de wraakzucht van Pope. Maar die pogingen waren tevergeefs, want Leah vuurt nu de hel af op Maggie, Father Gabriel, Elijah en Negan.

Een bloederige foto
Een eerste foto van het tweede deel van het elfde seizoen (via TVLine) toont Maggie in de nasleep van de Battle of Meridian. Die wordt voortgezet als het tweede deel op 20 februari van start gaat.

Het gaat om acht afleveringen, waarvan de eerste No Other Way heet. We zullen zien hoe Maggie's groep ten oorlog trekt tegen wat er nog over is van de Reapers. Een worstelend Alexandria kruist het pad met een nieuwe gemeenschap die door Eugene en zijn reisgenoten ontdekt was: de Commonwealth.

"Ik denk dat het wel correct is als ik zeg dat dit een episch begin is, waarin heel grote en coole dingen van start gaan, maar je ook emotioneel spul ziet. Seizoen 11b is anders dan 11a, wat voor ons vaker gebeurt binnen een seizoen," beloofde showrunner Angela Kang recent.

The Walking Dead zie je op Disney+.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen