search
Levensgevaarlijke trailer 'Grey's Anatomy' en 'Station 19' crossover

Levensgevaarlijke trailer 'Grey's Anatomy' en 'Station 19' crossover

Grey's Anatomy steekt weer even over naar Station 19 en vice versa.

Jim Pedd
De trailer voor de aankomende crossover van de series Grey's Anatomy en Station 19 laat zien dat de fallout van de schokkende midseason finale heel goed te merken gaat zijn.

Ellen Pompeo mag dan wel van plan zijn om te stoppen met Grey's Anatomy, dat wil niet zeggen dat het televisie-universum dat uit die serie voortkomt niet springlevend is. De ABC-serie leidde tot twee spin-offs, waaronder Station 19, dat de levens van brandweermensen in Seattle volgt. Velen kruisen het leven van de artsen van het Grey Sloan Memorial Hospital.

Grey's Anatomy / Station 19-crossover
Sinds Station 19 in 2018 van start ging, maakte de serie meermaals een crossover met Grey's Anatomy.

Fans zijn daar niet altijd even blij mee, omdat ze beide series moeten volgen om de boel goed te kunnen volgen. Maar de nieuwe crossover zal die kritieken niet krijgen.

De crossover pikt de draad op als Dr. Owen Hunt over een klif valt in zijn auto. Zijn lot is nog onduidelijk en dat blijkt ook wel uit de trailer.

We zullen zien hoe de brandweermensen van Station 19, aangevoerd door Ben Warren, een reddingsmissie ondernemen. Hieronder de tease:Grey's Anatomy en Station 19 volg je allebei op Disney+.Aanbevolen artikelen