search
'Game of Thrones'-item verkocht voor miljoenen
Series / Nieuws

'Game of Thrones'-item verkocht voor miljoenen

Fabergé kwam met een Game of Thrones-ei dat voor bakken geld verkocht is.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Een Game of Thrones Fabergé drakenei is verkocht voor 2,22 miljoen dollar. Hoewel A Song of Ice and Fire-schrijver George R.R. Martin in eerste instantie twijfelde of hij draken wel aan zijn fantasiewereld wilde toevoegen, deed hij dat uiteindelijk in het eerste boek.

De monsters hebben een gigantische impact op het verhaal en de wereld. De serie en het boek beginnen ermee dat Daenerys Targaryen drie drakeneieren krijgt. Die zouden versteend zijn, maar ze plaatst ze op een vuur en daaruit ontwaken drie babydraken: Drogon, Rhaegal en Viserion.

Game of Thrones-ei
De draken speelden een immens grote rol in Game of Thrones en in de verovering van Westeros door Dany.

The Hollywood Reporter meldt dat een Fabergé-ei dat geïnspireerd is op Daenerys, voor 2,22 miljoen dollar verkocht werd. Het is met de hand gemaakt door het bedrijf, in samenwerking met kostuumontwerper Michele Clapton.

Verrassend is het dus niet dat de kostuums van Daenerys de voornaamste inspiratiebron waren. Dat zie je in de witte diamanten, roze saffier, maanstenen en in de robijnen die in het ei zitten. Hieronder zie je 't ei dat negen maanden werk was om te maken:

Bekijk op instagram




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen