'The Book of Boba Fett' heeft een groot plotgat

'The Book of Boba Fett' heeft een groot plotgat

De eerste aflevering van The Book of Boba Fett bevat een grote fout.

Jim Pedd, 1 januari 2022 om 11:54

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Fans van Star Wars hebben dankzij The Book of Boba Fett genoeg om over te discussiëren. De serie debuteerde eind vorig jaar op Disney+ en één scène maakte dat mensen nu al een plotgat gevonden hebben.
Boba Fett wil de criminele onderwereld van Tatooine overheersen, maar dat doen met respect en niet met angst. Zelfs als dat betekent dat er dan minder lijken op straat zullen belanden, willen sommigen Boba Fett liever kwijt.

The Book of Boba Fett-plotgat
Nadat hij Garsa Fwip's cantina in Mos Espa verlaat, lopen Fett en Fennec Shand in een hinderlaag. Die dragen een onbekend harnas en nieuwe energieschilden en heten volgens de aftiteling 'Night Wind Assassins'.

De groep weet de twee te omringen met hun schilden en de twee weten niet zeker hoe ze moeten vechten. De Gamorreans redden de dag en geven de twee een vechtkans. Maar fans vinden het maar raar, want Boba en Fennec waren toch moordenaars? En Fett draagt bovenal het kostuum van een Mandalorian.

Waarom gebruikte hij niet gewoon zijn jetpack? En opvallend is dat hij in The Mandalorian nog zonder enig probleem een heel squad aan Stormtroopers uitschakelt en nu als een vertwijfeld persoon staat te denken aan zijn naderende dood.
Bron: Reddit

Lees meer over: The Book of Boba Fett, Star Wars, Temuera Morrison, Lucasfilm, Disney Plus

Populair nieuws