'The Expanse' seizoen 6 doet iets erg vreemds

'The Expanse' seizoen 6 doet iets erg vreemds

Met nog een paar afleveringen te gaan, komt The Expanse met een enorme nieuwe schurk!?

Jim Pedd, 1 januari 2022 om 16:55

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Hoewel The Expanse nog maar twee afleveringen te gaan heeft, is nu toch nog de volgende grote schurk uit de boeken geïntroduceerd.
Keon Alexander is te zien als Marco Inaros en de grote schurk van dit zesde en laatste seizoen van de serie. De extremistische Belter veranderde van een terrorist tot de leider van de Belt en lanceerde een hele rits aanvallen op Aarde en op zijn eigen mensen die de knie niet wilden buigen. Dat conflict domineert seizoen 6, en tegelijk zien we hoe The Expanse voortbouwt aan meer.

Nieuwe The Expanse schurk
De serie The Expanse eindigt met zijn zesde seizoen. Dat heeft zes afleveringen en is officieel het einde. En komt met een aantal grote elementen uit de boeken, waaronder Cara's verhaal op Laconia, nieuwe aanwijzingen rond de aliens die de makers van het Protomolecule uitgeroeid hebben en meer.

The Expanse seizoen 6 laat in aflevering 4 namelijk Dylan Taylor als Laconia's Admiral Winston Duarte zien. De Marsman werd al genoemd in het vijfde seizoen en verschijnt nu ineens in beeld.

In de boeken is hij de grote nieuwe schurk nadat afgerekend is met Inaros. En dat is wel opmerkelijk. Vooral omdat de introductie van Duarte echt een grote is.

We zien namelijk wat de toekomstplannen van hem zijn en hint naar de filosofie die Laconia in de boeken zo'n groot gevaar maakt. De kille militair leider zou een grote nieuwe schurk kunnen zijn. Maar houdt de serie niet gewoon op?

The Expanse zie je op Prime Video.
Bron: Screen Rant

Lees meer over: The Expanse, Prime Video, Amazon

Informatie over de serie: The Expanse

Populair nieuws