Schokkende sterfgevallen in 'The Wheel of Time' seizoen 2

Schokkende sterfgevallen in 'The Wheel of Time' S2

The Wheel of Time seizoen 2 doet er echt een schepje bovenop!

Jim Pedd, 1 januari 2022 17:32

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Onvoorziene sterfgevallen gaan gebeuren in toekomstige seizoenen van The Wheel of Time. Dat belooft showrunner Rafe Judkins in een nieuw interview.
Judkins sprak met de site CBR. "Ik kan niet wachten op verrassende mensen te doden, die de fans van de boeken echt pijn gaan doen, in het diepst van hun hart," aldus de showrunner.

The Wheel of Time wijkt af?
De vraag die rijst is of The Wheel of Time erg af zal wijken van de boeken. Judkins vertelde niet om welke personages het gaat - natuurlijk niet - maar hint er wel naar dat het om abrupte doden gaat die niemand ziet aankomen.

Overigens wijkt de Amazon-serie al wat subplots betreft adf van de boeken van schrijver Robert Jordan, met name als het aankomt op relaties tussen de hoofdpersonen. "Ja, een van de dingen die we in de televisieverfilming doen - mensen zijn denk ik vaak gehecht aan de relaties tussen personages, zowel platonisch als romantisch. Maar soms schuwen de boeken van The Wheel of Time weg van de romantische aspecten."

Wat aanvullende plotafwijkingen betreft: "kijkend naar seizoen 2 en wat er aan zit te komen, hebben Moiraine en Lan bijna niets te doen in het tweede boek." Dat gaat duidelijk veranderen!

The Wheel of Time zie je op Prime Video.
Bron: CBR

Lees meer over: The Wheel of Time, Rafe Judkins, Robert Jordan, Amazon, Prime Video

Populair nieuws