Jodie Whittaker weet wel wie ze als opvolger wil in 'Doctor Who'

Jodie Whittaker wil deze nieuwe Doctor Who

Doctor Who moet op zoek naar een nieuwe hoofdrolspeler nu Jodie Whittaker vertrekt.

Jim Pedd, 1 januari 2022 om 16:18

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Hoewel we nog een paar afleveringen te gaan hebben met de Thirteenth Doctor, heeft actrice Jodie Whittaker haar vertrek bij de serie Doctor Who van de BBC al opgenomen.
Dat betekent ook dat de actrice mag noemen wie zij graag als opvolger zou willen zien. Niet dat ze daar officieel iets over te zeggen heeft, maar toch. Aankomend / terugkerend showrunner Russell T. Davies onthulde dat hij haar keuze "genoteerd" heeft.

Wie moet haar opvolgen?
Whittaker beantwoordde een vraag van een jonge fan tijdens een interview met BBC Radio 1. Daar werd haar gevraagd wie de Fourteenth Doctor zou moeten spelen.

De actrice vertelde dat het wat haar betreft een "opwindende" keuze zou moeten zijn, en kwam vervolgens met de naam Lydia West. Extra interessant is dat op de officiële Instagram-account van BBC iPlayer vervolgens de clip verscheen, en showrunner Davies reageerde met een kort en intrigerend commentaar: "Noted".

Dat wil niets zeggen, maar het kan interessant zijn om in het achterhoofd te houden aangezien Davies de actrice ook al castte in It's a Sin. Bovendien zien heel wat fans West als een goede keuze.

Hieronder 't radiomoment. Doctor Who binge je op Prime Video.


Lees meer over: Doctor Who, Jodie Whittaker, BBC, Chris Chibnall, Russell T Davies

Informatie over de serie: Doctor Who

Populair nieuws