search
Jodie Whittaker weet wel wie ze als opvolger wil in 'Doctor Who'
Series / Nieuws

Jodie Whittaker weet wel wie ze als opvolger wil in 'Doctor Who'

Doctor Who moet op zoek naar een nieuwe hoofdrolspeler nu Jodie Whittaker vertrekt.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Hoewel we nog een paar afleveringen te gaan hebben met de Thirteenth Doctor, heeft actrice Jodie Whittaker haar vertrek bij de serie Doctor Who van de BBC al opgenomen.

Dat betekent ook dat de actrice mag noemen wie zij graag als opvolger zou willen zien. Niet dat ze daar officieel iets over te zeggen heeft, maar toch. Aankomend / terugkerend showrunner Russell T. Davies onthulde dat hij haar keuze "genoteerd" heeft.

Wie moet haar opvolgen?
Whittaker beantwoordde een vraag van een jonge fan tijdens een interview met BBC Radio 1. Daar werd haar gevraagd wie de Fourteenth Doctor zou moeten spelen.

De actrice vertelde dat het wat haar betreft een "opwindende" keuze zou moeten zijn, en kwam vervolgens met de naam Lydia West. Extra interessant is dat op de officiƫle Instagram-account van BBC iPlayer vervolgens de clip verscheen, en showrunner Davies reageerde met een kort en intrigerend commentaar: "Noted".

Dat wil niets zeggen, maar het kan interessant zijn om in het achterhoofd te houden aangezien Davies de actrice ook al castte in It's a Sin. Bovendien zien heel wat fans West als een goede keuze.

Hieronder 't radiomoment. Doctor Who binge je op Prime Video.

Bekijk op instagram




Aanbevolen artikelen