Topdrukte op Prime Video met veel nieuwe series

Topdrukte op Prime Video met veel nieuwe series

Prime Video voegde maar liefst acht series nieuw toe aan zijn aanbod.

Jim Pedd, 2 januari 2022 13:10

Vandaag zetten we voor je op een rij welke series allemaal nieuw zijn toegevoegd aan het aanbod van Prime Video. Het zijn er heel wat!
The Expanse (S06E04): Holden komt op gespannen voet te staan met zijn crew als een controversieel besluit aan het licht komt. Op Ceres worstelt Avasarala om een humanitaire crisis te voorkomen. Drummers groeiende factie doet een gedurfde inval waarbij veel op het spel staat. Filip, gedegradeerd tot medewerker reparatiedienst, doet een onverwachtse ontdekking.

The Sandhamn Murders (seizoen 4, aflevering 1-4): Een moordenaar heeft genadeloos toegeslagen op het idyllische eiland Sandhamn. Politie-inspecteur Thomas Andreasson (Cedergren) moet de zaak tot een goed einde brengen. Hij krijgt daarbij hulp uit onverwachte hoek van de knappe juriste Nora. Hun samenwerking levert veel resultaat op, meer dan Thomas had kunnen vermoeden…

Beck (seizoen 5-8): In BECK volume 5 worden inspecteur Beck en zijn partner Gunvald opnieuw op het verkeerde been gezet wanneer zij een tiental moorden proberen te ontrafelen. Alle sporen wijzen in de richting van één persoon. Totdat Beck dieper op de details ingaat en op goed verborgen motieven stuit die naar een heel andere dader leiden…

Gomorra (seizoen 1-4): Ciro is de rechterhand van godfather Pietro Savastano en mentor van diens zoon Gennaro, die allesbehalve klaar is om zijn vader op te volgen. Wanneer Pietro bij een nutteloze wraakactie verschillende leden van zijn eigen clan opoffert, vertrouwt hij zijn baas niet langer. Als Pietro vervolgens in de cel belandt, ziet Ciro de kans schoon chaos te zaaien om een bloedige bendeoorlog in Napels.

Stella Blomkvist (seizoen 1 en 2): Stella Blómkvist is geen doorsnee advocaat. Ze is slim en meedogenloos, heeft een duister verleden en houdt van seks, whisky en makkelijk geld. Ze neemt bij voorkeur gevaarlijke zaken aan en houdt zich niet aan de regels, behalve als die voor haar voordelig uitpakken. Met haar morele souplesse en sympathie voor de underdog is ze steeds de juiste persoon op de verkeerde plek en tijd.

The Bridge (seizoen 1-4): In deze Zweeds - Deense bloedstollende crime serie zijn 2 landen gescheiden door een brug maar verbonden door criminaliteit. De stugge Zweedse Saga Norén (Sofia Helin) en haar naaste collega's Martin Rohde (Kim Bodnia) en Henrik Sabroe (Thure Lindhardt) zijn door de seizoenen heen tot elkaar veroordeeld in hun strijd tegen moord, terreurdaden en milieuproblematiek.

The Truth Will Out (seizoen 2, 5 afleveringen): Om de waarheid te achterhalen heeft Wendel snel een team nodig. Hij kan op korte termijn echter alleen maar kiezen uit een groep misfits, rechercheurs waar de andere afdelingen niet meer mee willen werken. Het is niet de enige tegenslag voor Wendel. Zo krijgt hij tegenwerking van de machthebbers die de seriemoordenaar in eerste instantie veroordeelden en zich nu in het hemd voelen gezet.

Top of the Lake (seizoen 1 en 2): In een meer op het indrukwekkende Nieuw-Zeelandse Zuidereiland staat de twaalfjarige Tui Mitcham in het ijskoude water. Ze blijkt vijf maanden zwanger. Kort nadat ze hulp krijgt aangeboden, verdwijnt het meisje. De jonge, onverschrokken detective Robin Griffin (Elisabeth Moss) bijt zich obsessief vast in de zaak, en graaft zo pijnlijke geheimen op uit haar eigen verleden.

Lees meer over: Prime Video, Weekoverzicht

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws